Farkkutakki 4508+

Dimex farkkutakki sopii niin työhön kuin vapaa-aikaan. Sama malli toimii niin miehillä kuin naisilla. Dimex tyylin allekirjoittaa mietityt yksityiskohdat kuten Dimex napit ja labelit. Tuotteen materiaalista 20 % on kierrätyspuuvillaa, juuri sen verran, että tuotteen kestävyys ei siitä kärsi.

Palosuojattu stretch-kokohaalari 6122

Tämä stretch haalari on vastaus liikkuvan työn haasteisiin palosuojausta vaativissa töissä. Selän stretch ja raglanhihat takaavat mukavan työskentelyn. Etutaskujen yhteydessä on pääsy omille taskuille, jos jotain sattui niihin unohtumaan. Takaosassa vyötäröllä on säätövara.

Palosuojatut stretch-housut 6123

Housujen takakappaleen stretchin ja kaksitasoisten polvisuojataskujen ansioista hitsaus onnistuu asennossa kuin asennossa. Luonnollisesti housusta löytyy omat paikkansa hitsauspuikoille ja muille työtarvikkeille.

Palosuojattu stretch-takki 6121

Uudet joustavat palosuojatut työvaatteet lisäävät huomattavasti työmukavuutta palosuojausta vaativiin hommiin. Uutena muotoiluna takissa on käytetty hiharatkaisuna raglan-hihaa. Raglan on hihamalli, jonka kiinnitys päättyy tavallisesta hihasta poiketen pääntielle asti. Takin hiha istuu olalle kuin olalle ja antaa sopivasta uutta ilmettä ja ennen kaikkea käyttömukavuutta yhdessä uuden stretch-materiaalin kanssa.

Naisten stretch-housut 6153

Näiden housujen useat toiminnalliset yksityiskohdat sulautuvat käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Lahkeet voidaan tarpeen mukaan lyhentää tai pidentää ilman ompelukonetta. Housuun on erikseen saatavilla irrotettavat  riipputaskut kolmessa eri värissä. Haarakiila lisää käyttömukavuutta.

Kokohaalari 6167

Perushaalaria on päivitetty nyt tyylikkäämmällä mallilla. Tämä toimiva työhaalari suojaa hyvin lialta ja pölyltä haastavammassakin hommassa. Mukavuutta lisää tilaa antavat laskokset kyynärpäissä sekä selässä. Haarakiila antaa kivasti lisää liikkuvuutta tuotteeseen.