Dimex vastuullisuus

Warning lines icon

Tinkimätön osa Dimexin ydintä

RAPORTTI

2024

Design from Finland logo dimex-18
dimex-brand-kuva-12

Tinkimätön osa Dimexin ydintä

Vastuullisuus on ollut tinkimätön osa Dimexin ydintä jo kauan ennen kuin kestävä kehitys ilmestyi päivittäiseksi puheenaiheeksi. Meille on aina ollut itsestään selvää, että asioita pitää katsoa myös pitkällä tähtäimellä. Työvaatteidemme on toimittava, suojeltava ja kestettävä aina vain paremmin. Siitä emme ole koskaan suostuneet tinkimään.

 

Tajusimme myös jo varhain, että toimitusvarmuutemme ja tuotteidemme laatu riippuu suurelta osin omien ja kumppaneidemme työntekijöiden hyvinvoinnista. Ja heidän hyvinvointiinsa taas vaikuttaa työolosuhteiden lisäksi koko heidän yhteisönsä menestys ja tulevaisuuden näkymät.

 

Siksi tervehdimme ilolla vastuullisuuden kasvavaa painoarvoa kaikessa toiminnassa yhteiskunnassamme. Jatkuvasti kehittyvien mittareiden ja standardien ansiosta pääsemme itsekin entistä paremmin todentamaan, että jo vuosikymmeniä toiminnallemme keskeisenä pitämämme työ on tuottanut tulosta ja miten se edistyy edelleen vuosi vuodelta.

Vastuullisuustoiminta ei siis osaltamme ole vain virallisten vaatimusten ja asiakaskuntamme odotusten täyttämistä. Se on keskeinen osa yrityskulttuuriamme, yksi kaiken toimintamme kivijaloista. Se koskettaa jokaista meistä hyvin läheisesti, kasvattaa työmme merkitystä ja toimii yhtenä niistä päivittäisistä ajureista, joka saa meidät paiskimaan hommia täysillä ja pyrkimään aina vain parempaan.

 
 

SE ETTÄ MEIDÄN PORUKKA SUOSITTELEE NIIN MIELELLÄÄN DIMEXILÄISYYTTÄ KAVEREILLEEN (eNPS 52,9) KERTOO, ETTÄ TEKEMINEN KOETAAN SEKÄ MUKAVAKSI ETTÄ MIELEKKÄÄKSI.”

Kyösti Karhunen, toimitusjohtaja, Dimex Oy

 
 

Strategia 2026

TAVOITTEET → MÄÄRÄTIETOINEN FAKTOILLA JOHTAMINEN → TOTEUTUS

 

TINKIMÄTTÖMYYS JA AVOIMUUS OHJAAVAT KAIKKEA TOIMINTAAMME – MYÖS VASTUULLISUUTTA.

PÄIVITTÄISTÄ TOIMINTAAMME OHJAAVAT KESKEISET TEESIMME, JOISTA EMME SUOSTU POIKKEAMAAN.

Dimexin tinkimättömät vastuullisuusteesit

1. VASTUULLISUUS KASVAA KOTIPESÄSTÄ LUE

2. VASTUULLISUUS VAHVISTUU ASIAKKAIDEN TOIMINNASSA LUE

3. TUOTTEET TEHDÄÄN KESTÄMÄÄN JA SITTEN VASTA KIERTÄMÄÄN LUE

4. TUOTANTO JA LOGISTIIKKA AINA SUURENNUSLASIN ALLA LUE

5. JAUHOJEN PUHTAUTTA PITÄÄ JOKAISEN PYSTYÄ ARVIOIMAAN LUE