Turvatalvitakki 6059H

Lämmin ja näkyvä talvitakki kylmiin duuneihin. Talvitakissa on lämmittävä Thinsulate-vuori ja taskuja vaikka muille jakaa. Keltainen huomioväri ja heijastimet pitävät sinut näkyvissä, vaikka valoisuustilanne muistuttaa lähinnä mustaa aukkoa.

Turvakuoritakki 6066R

Suomen keleihin täydellisesti sopiva kuoritakki, joka pitää veden ja puhurin loitolla. Sisäpuolelta löytyy tablettitasku, ja verkkovuori selässä ja etuosassa pitää kosteuden poissa sieltä, mistä pitääkin. Irrotettava huppu on tarpeeksi suuri käytettäväksi turvakypärän kanssa.

Turva talviparka 695

Tulkoon pakkaset ja lumisateet, se ei lannista tämän upean parkatakin kanssa. Takki istuu mainiosti päälläsi ja vyötäröllä on nyörikiristys. Takissa on taskuja mm. henkilökortille ja vaikka työrukkasille. Takin huomiovärin ja heijastimien kanssa tulet huomatuksi, kuten Dimexeissä muutenkin.

Turva kuoritakki 6066Y

Suomen keleihin täydellisesti sopiva kuoritakki, joka pitää veden ja puhurin loitolla. Sisäpuolelta löytyy tablettitasku, ja verkkovuori selässä ja etuosassa pitää kosteuden poissa sieltä, mistä pitääkin.

Turva talvitakki 6059R

Istuva, lämmittävä ja näkyvä talvitakki säälle kuin säälle. Tuulenpitävä ja vettä hylkivä rotsi passaa lokakuun loskakeleillä ja helmikuun hyytävillä pakkasilla. Ja pirun stailikin se on päällä!