Palosuojattu stretch-kokohaalari 6122

Tämä stretch haalari on vastaus liikkuvan työn haasteisiin palosuojausta vaativissa töissä. Selän stretch ja raglanhihat takaavat mukavan työskentelyn. Etutaskujen yhteydessä on pääsy omille taskuille, jos jotain sattui niihin unohtumaan. Takaosassa vyötäröllä on säätövara.

Palosuojatut stretch-housut 6123

Housujen takakappaleen stretchin ja kaksitasoisten polvisuojataskujen ansioista hitsaus onnistuu asennossa kuin asennossa. Luonnollisesti housusta löytyy omat paikkansa hitsauspuikoille ja muille työtarvikkeille.

Palosuojattu stretch-takki 6121

Uudet joustavat palosuojatut työvaatteet lisäävät huomattavasti työmukavuutta palosuojausta vaativiin hommiin. Uutena muotoiluna takissa on käytetty hiharatkaisuna raglan-hihaa. Raglan on hihamalli, jonka kiinnitys päättyy tavallisesta hihasta poiketen pääntielle asti. Takin hiha istuu olalle kuin olalle ja antaa sopivasta uutta ilmettä ja ennen kaikkea käyttömukavuutta yhdessä uuden stretch-materiaalin kanssa.

Merinovillapaita 4431+

Kelit viilenee, merinovillapaita lämmittää. Pirteällä Dimex-kuosilla varusteltu mulesing-vapaasta merinovillasta valmistettu paita pitää kylmän ja kosteuden pois iholtasi.

Collegehousut 4420+

Vaikket lähtisi Pohjois-Karjalaan, vaihda farkut näihin collegehousuihin, kun haluat ottaa rennosti. Ryhdikäs malli on tuttua Dimex-laatua.

Collegepaita 4419+

Hyvännäköinen collegepaita vapaa-ajalle tai duunihommiin. Kun haluat viestiä olevasi viileä tyyppi, jolta hoituu hommat mukisematta.

DimexAsenne-housut 3.0 60601

Uuden sukupolven asennehousut stydimmästä stretch-materiaalista. Pöksyt on tehty kierrätysmateriaalista ja suunniteltu kestämään. Lahkeesta löytyy valmiiksi huoliteltu pidennys- ja lyhennysvara.

Neulostakki 4367+

Harmaa on hyvä väri, ja erityisen hyvältä se näyttää tässä Dimexin neulostakissa, jonka rinta- ja alataskuissa tavarat pysyvät tallessa – siitä pitävät huolen taskujen vetoketjut.

Huppari 4365+

Tässä hupparissa on ryhtiä ja eleetöntä särmää. Toisella olalla on heijastimet, jotka takaavat näkyvyytesi myös säkkipimeässä. Markkinoiden miellyttävin huppari.

Vahva merinovillasukka 4399+

Kun paiskit töitä vähän viileämmissä olosuhteissa, vedä jalkaan nämä paksut merinovillasukat. Niissä jalkasi pysyvät lämpiminä. Istuvat ja joustavat sukat eivät hierrä.

Talvisoftshelltakki 6073

Tässä hyvän tuntuinen rotsi talvikeleille. Istuvampi malli joustavalla ja vettähylkivällä materiaalilla. Tällä kelpaa lähteä vaikka afterskiihin monotansseihin!