Multi riipputaskuhousut 6006R

Multituotteessa yhdistyvät palosuojaus ja näkyvyys. Nämä ammattilaisen riipputaskuhousut tarjoavat työntekijälle kestävän, toiminnallisen ja mukavan vaihtoehdon työskentelyyn. Housujen huolellisesti suunnitellut ominaisuudet ja laadukas materiaali tekevät niistä luotettavan valinnan kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja kestävyyttä työvaatteissaan. Työhousuissa on useita tilavia ja vahvistettuja riipputaskuja, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa työkaluille, ruuveille, puhelimelle ja muille tarvikkeille. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä […]

Multi riipputaskuliivi 2306T

Multituotteessa yhdistyy palosuojaus ja näkyvyyssertifikaatit. Tämä Dimex riipputaskuliivi tarjoaa käyttäjälleen käytännöllisen ja toiminnallisen ratkaisun työkalujen ja tarvikkeiden säilyttämiseen. Riipputaskujen avulla voit säilyttää työkaluja ja tarvikkeita käden ulottuvilla ja helposti saatavilla työskennellessäsi. Tässä tuotteessa on huomioitu myös mahdollisimman hyvä käytettävyys levennyspalalla ja olkakappaleiden pidennysvaralla. Selässä aukko turvavaljaille ja ripustuslenkki. Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää […]

Palosuojattu stretch-kokohaalari 6122

Tämä stretch haalari on vastaus liikkuvan työn haasteisiin palosuojausta vaativissa töissä. Selän stretch ja raglanhihat takaavat mukavan työskentelyn. Etutaskujen yhteydessä on pääsy omille taskuille, jos jotain sattui niihin unohtumaan. Takaosassa vyötäröllä on säätövara.

Palosuojatut stretch-housut 6123

Housujen takakappaleen stretchin ja kaksitasoisten polvisuojataskujen ansioista hitsaus onnistuu asennossa kuin asennossa. Luonnollisesti housusta löytyy omat paikkansa hitsauspuikoille ja muille työtarvikkeille.

Palosuojattu stretch-takki 6121

Uudet joustavat palosuojatut työvaatteet lisäävät huomattavasti työmukavuutta palosuojausta vaativiin hommiin. Uutena muotoiluna takissa on käytetty hiharatkaisuna raglan-hihaa. Raglan on hihamalli, jonka kiinnitys päättyy tavallisesta hihasta poiketen pääntielle asti. Takin hiha istuu olalle kuin olalle ja antaa sopivasta uutta ilmettä ja ennen kaikkea käyttömukavuutta yhdessä uuden stretch-materiaalin kanssa.

TAT Multi kokohaalari 6404

Luottohaalari, jossa ei ole mitään liikaa eikä liian vähän. Taskuja löytyy sekä edetä että takaa ja reilu kattaus heijastimia varmistamaan sinun olevan näkyvin ja ennen kaikkea näyttävin tyyppi työmaalla! Rennompi mitoitus.

TAT Multi talvihaalari 6407

Talvisiin olosuhteisiin valmistettu haalari pitää sinut lämpimänä työmaalla sekä kotipihalla. Rälläkkähommatkin sujuu muitta mutkitta, kun sujahdat vimosen päälle suunniteltuun haalariin.

TAT Multi talvitakki 6405

Tämä skarppi työtakki ei anna sinun palella pakkasilla ja vetoketjulliset taskut pitävät tavarat tallessa vauhdikkaallakin menolla. Heijastimet joka puolella pitävät huolen näkyvyydestä – ja kyllähän tätä takkia kelpaa näytellä!

TAT Multi avohaalari 6403

Parempaa avohaalaria on vaikea löytää! Tämä tässä tarjoaa hommiin täydellisen istuvuuden ja suojauksen kipinöiltä. Turvallisuudesta ei ole tingitty ja haalarin multisuojaus täyttää haastavankin työmaan vaatimukset.

TAT Multihousut 6402

Palosuojatun kankaan ansiosta pystyt suojassa vaikka vähän kipinät lentelisivätkin! Vyötärön kuminauhan ansiosta housut istuvat kuin valettu ja hujopeille ollaan lisätty myös 4 cm pidennysvara lahkeisiin.