Turva softshell-takki 6099R

Jos kaipaan mukavuutta työmaalle tai muihin duunihommiin, tulet ihastumaan tähän istuvaan softshell-takkiin. Suora helma ja huppu joustonyörikiristyksellä jättää tuulen ulkopuolelle. Takin mustassa alaosassa ei lika juurikaan näy. Laaja kokovalikoima!

Talvikokohaalari 6117

Mukavan tuntuinen talvikokohaalari lämmittää olitpa töissä tai pilkillä. Lumi pysyy loitolla lumilukkojen avulla ja hyvät taskut pitävät arvoesineet turvassa. Talvihaalarin hupussa on lämmin vuori, joka pitää korvasi suojassa pakkasen paukkeelta.

Talvikokohaalari 6039R

Dimexin kokohaalarissa pärjää, vaikka vastassa olisi jääkylmä kaamos. Säädettävä ja irrotettava huppu sekä alalahkeen kosteussuoja lämmittävät päästä varpaisiin. Reilumpi mitoitus.

Softshell-takki 6105

Eräilijät sen tietää, softshell on oikea valinta keliin kuin keliin! Joustava ja miellyttävä materiaali hylkii vettä ja pitää tuulen ulkona, samalla kun vuori lämmittää. Kätevä käyttää ja niin komea, ettei oikein ilkeä sotkuhommissa edes käyttää!

Talvisoftshelltakki 6073

Tässä hyvän tuntuinen rotsi talvikeleille. Istuvampi malli joustavalla ja vettähylkivällä materiaalilla. Tällä kelpaa lähteä vaikka afterskiihin monotansseihin!

Turva softshell takki 6099

Ihastu tähän istuvaan softshell-takkiin. Suora helma ja huppu joustonyörikiristyksellä jättää tuulen ulkopuolelle. Takin mustassa alaosassa ei lika juurikaan näy. Laaja kokovalikoima!