Naisten stretch-takki 6144

Voit lopettaa etsinnät, unelmiesi takki on tässä. Se hengittää kuin luonnonmateriaali, kestää sekä sateen että paisteen ja joustaa neljään suuntaan. Tämä takki istuu muutenkin hyvin, mutta erityisen mallikkaasti supersuosittujen superstretch-housujemme kanssa.

Stretch-takki 6135

Tämä takki on yhtä aikaa kevyt ja kestävä, minkä lisäksi se joustaa joka suuntaan. Eli jos tässä takissa ei duunit suju, niin ei missään. Ja huomaa myös, että takki istuu kuin nakutettu supersuosittujen superstrech-housujemme kanssa!

Naisten Superstrech-housut polvisuojapaikoilla 6143

Suosituista superstrech-housuista löytyy nyt polvisuojapaikat, joten asennatpa sitten parkettia tai konttaat muuten vain, polvesi eivät mene ruvelle. Taskuja on riittävästi kynille, mittanauhoille ja muulle tarpeelliselle pikkutavaralle. Joustavat, hengittävät, kestävät ja ennen kaikkea tyylikkäät superstretch-housut tekee mieli vetää jalkaan joka tilanteessa.

Superstretch-housut polvisuojapaikoilla 6137

Suosituista superstrech-housuista löytyy nyt polvisuojapaikat, joten asennatpa sitten parkettia tai konttaat muuten vain, polvesi eivät mene ruvelle. Taskuja on riittävästi kynille, mittanauhoille ja muille pikkuvehkeille. Joustavat, hengittävät, kestävät ja ennen kaikkea tyylikkäät superstretch-housut tekee mieli vetää jalkaan joka tilanteessa.

Turva talvihousut 6103

Dimexin talvihousuissa pysyy aratkin paikat lämpimänä. Istuvissa ja kestävissä housuissa on käytetty kierrätysmateriaalia sekä kangasta, joka säästää vettä ja energiaa sekä minimoi luontoon päätyvien kemikaalien määrää.

Turvahousut 6102

Kestävät ja skarpit työhousut, joissa on käytetty luontoa säästävää kierrätysmateriaalia vetoketjuista lähtien. Housuista on karsittu ylimääräinen hölynpöly pois, mutta niistä ei ole unohdettu mitään tärkeää! Sinulle, joka tarvitset 2 luokan näkyvyyttä.

Turvatakki 6100

Ympäristöä säästävästä materiaalista valmistettu kapeamman mitoituksen työtakki, joka istuu, kestää ja näyttää skarpilta! Turvatakissa on käytetty kierrätysmateriaalia sekä kangasta, joka säästää vettä ja energiaa sekä minimoi luontoon päätyvien kemikaalien määrää.

Superstretch-shortsit 6097

Superstrech-shortsit, jotka hengittävät, eivätkä taatusti kiristele. Suosittelemme aina pitämään kaapissa yhdet pyhädimexit yllättäviä ripaskailtamia varten!