Naisten turvatakki 6012LU

Dimexin naisten turvatakki on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suojaa ja näkyvyyttä naisille, jotka työskentelevät vaativissa olosuhteissa. Tämä tyylikäs ja toiminnallinen työtakki yhdistää turvallisuuden ja mukavuuden tarpeet yhteen vaatekappaleeseen. Huomioväritakin heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeällä tai hämärässä, mikä parantaa käyttäjän huomattavuutta liikenteen läheisyydessä. Käyttömukavuutta lisää pidennetty takahelma.

Turva stretch-takki 6134

Tässäpä takki, joka näkyy, joustaa ja kestää niin työhommat, sateet kuin paisteet. Niin ja vielä hengittääkin. Ja istuu loistavasti. Oliko vielä jotain? Ai niin, taskuja on vaikka muidenkin tavaroille jakaa. Eli täydellinen takki työmaalle ja sen ulkopuolellekin.

Turva stretch-takki 6133

Tämä joustava, hengittävä, vettä ja likaa hylkivä ja kätevillä taskuilla varusteltu takki on kaikki, mitä työmaalle tarvitset. Tai no, housut on tietysti hyvä olla, mutta nekin löydät meiltä. Dimexin superstretch-turvahousut nimittäin sopivat tämän kaveriksi kuin nakutettu.

TAT Multi avohaalari 6403

Parempaa avohaalaria on vaikea löytää! Tämä tässä tarjoaa hommiin täydellisen istuvuuden ja suojauksen kipinöiltä. Turvallisuudesta ei ole tingitty ja haalarin multisuojaus täyttää haastavankin työmaan vaatimukset.

TAT Multihousut 6402

Palosuojatun kankaan ansiosta pystyt suojassa vaikka vähän kipinät lentelisivätkin! Vyötärön kuminauhan ansiosta housut istuvat kuin valettu ja hujopeille ollaan lisätty myös 4 cm pidennysvara lahkeisiin.

Kokohaalari 60381R

Käytännöllisen kokohaalarin kanssa pärjäät pahemmissakin paikoissa. Mitoitus on reilu ja kokoja löytyy joka lähtöön. Tässä haalarissa et joudu pulaan edes perinteisessä juhannussäässä.

Outdoor-housut 6106

Ulkoilijan unelma! Dimexin tyköistuvat outdoor-housut joustavat kiperimmissäkin kumarteluissa. Pehmeä ja hengittävä materiaali joustaa kahteen suuntaan, eli housuissa kelpaa myös peruutella!

Turva Superstretch riipputaskuhousut 6085Y

Huippuistuvat työhousut, joissa ei kiristy hermo! Entistä istuvampi malli kapeammilla lahkeilla. Joustava, kevyt ja hengittävä vaate, joka tekee työnteosta äärimmäisen miellyttävää. Voi yhdistää näkyvyysluokkaan kolme Dimexin yläosien kanssa.