DIMEX-LOGTYPEN (LOGGAN)

Den primära versionen av Dimex-logotypen är Dimex logo Nega, som alltid används mot en mörk bakgrund. Man kan göra en lätt skuggning eller nyansering under logotypen för att förbättra läsbarheten. Effekten måste dock vara visuellt en del av bakgrunden och får inte vara så stark att den påverkar logotypens synlighet.

>Ladda ner logotyperna

Dimex logotyp mot ljus bakgrund

>Ladda ner logotyperna

Dimex logotyp på svart bakgrund

Denna version används endast om det inte är möjligt att använda den primära versionen och versionen som ska placeras mot en ljus bakgrund, t.ex. på grund av upplösning.

>Ladda ner logotyperna

PDF-filer används för tryckta publikationer och högkvalitativa utskrifter. Original kan förstoras eller förminskas utan att kompromissa med kvaliteten. Png-filer används i digitala medier och i kontorsprogramvaror. Original kan förminskas men inte förstoras.

Slogans

I Dimex kommunikation kan man i anslutning till logotypen använda ”No Bulls*t – Wear what works” -sloganen. Sloganen finns i original på både mörk och ljus botten.

>Ladda ner de engelska sloganfilerna

Hittar du inte den version du söker? Fråga då dimex@dimex.fi. De finskspråkiga sloganfilerna kan du ladda ner här.

Synlighet i butik

Ser din butik ut så här? Fina pipor, då är allt som det ska! Men om inte, släng då i väg ett mejl åt oss på adressen dimex@dimex.fi eller slå en signal till +358 40 300 4520. Vi har gjort färdiga prislapps- och reklambottnar samt affischer, som du får för att göra det lättare att fixa synligheten.