Dimex Oy:n yleiset kilpailujen ja arvontojen säännöt

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan kilpailun tai arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Osallistuakseen kilpailuun tai arvontaan, tulee osallistujan toimia julkaisun ohjeistuksen mukaan. Kilpailuun tai arvontaan tulee aina osallistua omana itsenä, ei toisen puolesta. Järjestäjätahon työntekijät eivät saa osallistua. Osallistujan on oltava yli 18-vuotias tai hänellä tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen, josta vaaditaan kirjallinen todistus sähköpostin yhteydessä. Kilpailu- tai arvontaohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Kilpailuaika

Instagram kommentoijien kesken arvotavat maaottelun liput.
Maaottelulippuja koskevan arvonnan osallistumisaika on 7.6.2024-16.6.2024. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä

Palkinnot

2 hengelle maaottelu liput 30. tai 31.8. otteluun. Meet and greed Suomen maajoukkueurheilijoiden kanssa sekä behind the scenes kierros stadionilla.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään palkinnon toimittamiseen. Voittajan nimeä ei paljasteta julkisesti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti annettuun yhteystietoon.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun tai arvontaan osallistumiseen.

Nämä säännöt koskevat Dimex Oy:n järjestämiä kilpailuja ja arvontoja.