Kannustetaan Suomi voittoon – Dimex maaottelun kumppanina 30.-31.8.

Olemme pääkumppanina Suomen Urheiluliiton järjestämässä Ruotsi-ottelussa 30.-31.8.2024. Todellinen yleisurheilun superkesä huipentuu tähän hienoon perinteiseen tapahtumaan, jossa Suomi ja Ruotsi ottavat toisistaan mittaan Olympiastadionilla.

Ruotsi-ottelu järjestetään nyt 99. kerran. Pohjolassa syntynyt maaotteluperinne hyytyi muiden maiden osalta kansainvälisen kilpailujärjestelmän alle, mutta kovalla työllä Suomessa Ruotsi-ottelua on saatu kehitettyä vuosi toisensa jälkeen säilyttämään Suomen kiinnostavimman urheilutapahtuman aseman.

Suomen Urheiluliiton markkinointiyhtiö Track & Field Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Töykkä korostaa kovan työn merkitystä onnistuneen tapahtumakonseptin taustalla: Suomen Yleisurheilun uusi brändilupaus ”ole pysäyttämätön” kiteyttää kahteen sanaan suomalaisen yleisurheilun ja Suomen Urheiluliiton ajattelumallin, asenteen ja tahtotilan. Ilman tätä Ruotsi-ottelu ei olisi näin suosittu tapahtuma, jota kansainvälisesti ihaillaan ja arvostetaan.

”Ole pysäyttämätön” sopii myös Dimexin brändin luonteeseen mainiosti. Haluamme olla mukana nostamassa suomalaista identiteettiä ja itsetuntoa ja mikä sen parempi väylä kuin koko Suomelle tuttu yleisurheilu. Yleisurheilu on helposti samaistuttavaa ja koskettaa monia. Etenkin taisto rakkaan naapurimme Ruotsin kanssa. Kannustetaan siis yhdessä Suomi voittoon.

Viimeisimmät uutiset

17.05.2024

Pohjoinen Teollisuus – messut Oulussa 22.-23.5.2024

15.05.2024

Dimex mukana Tuskassa! Työvaatteet narikkaan ja heimo vapaalle!

07.05.2024

Dimex myyntitiimi vahvistuu – Jukka Eskelinen aloittanut myyntipäällikkönä

17.04.2024

Dimex Storessa kevätmarkkinat 22.4.-26.4.