Dimex näkyy pk-seudun väylillä ja pysäkeillä

Dimex Oy starttaa pääkaupunkiseudulla laajan ulkomainoskampanjan, joka takaa Dimexin tuotteiden näkyvyyden alueen työmatkaliikenteessä ja isojen työmaiden läheisyydessä.

Viikolla 12 kaksi pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen bussia puetaan näyttäviin Dimex-ulkoasuihin. Kokoteipatut Dimex-bussit kulkevat isoilla väylillä, Länsiväylällä ja Itäväylällä, kaikkiaan kuusi kuukautta, aina syksyyn asti. Erityisesti Länsiväylän kupeessa rakennetaan tällä hetkellä paljon, ja bussimainonnalla tavoitellaan työmaille kulkevia autoilijoita. Teippaukset puhuttelevat ohikulkijoita Dimexille tuttuun tapaan rennosti ja itseironisesti.

Seuraavalla viikolla käynnistyy JCDecauxin Abribus-julistemainoskampanja, joka ulottuu pääkaupunkiseudun lisäksi Hyvinkäälle, Järvenpäähän ja Keravalle. Abribusit ovat julistepintoja, joita näkee esimerkiksi bussipysäkeillä. Dimex on varannut julistepintoja kaikkiaan 220 kappaletta, ja niiden odotetaan saavan lähes 13 miljoonaa kontaktia.

Abribus-ulkomainonnalla tehdään Dimex näkyväksi nykyisille ja potentiaalisille Dimex-heimolaisille luontevassa ympäristössä – työmatkoilla, lähellä työmaita ja vapaa-ajalla.

Dimexin digimarkkinointi jatkuu valtakunnallisesti läpi vuoden, ja siinä reagoidaan säähän ja sen vaatimuksiin. Keväällä lumien sulaessa digimainonta keskittyy välikausivaatteisiin. Välikausivaatteiden mainonta on jo aloitettu Etelä-Suomessa, ja pian se siirtyy keskiseen Suomeen. Pohjois-Suomeen mainonta ulottuu myöhemmin kevään edetessä ja säiden lämmetessä.

Viimeisimmät uutiset

17.05.2024

Pohjoinen Teollisuus – messut Oulussa 22.-23.5.2024

15.05.2024

Dimex mukana Tuskassa! Työvaatteet narikkaan ja heimo vapaalle!

07.05.2024

Dimex myyntitiimi vahvistuu – Jukka Eskelinen aloittanut myyntipäällikkönä

17.04.2024

Dimex Storessa kevätmarkkinat 22.4.-26.4.