Yritys

Dimex on suomalainen perheyritys, joka valmistaa kestäviä ja laadukkaita työvaatteita.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet työvaatteita Pohjolan oloihin vuodesta 1982 lähtien. Valikoimastamme löytyy vaatteet niin rakentamiseen, raivaamiseen kuin rahtaamiseenkin – tärkeintä meille on, että työvaatteet tekevät arjesta helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa.

Työmme perustana on jatkuva yhteistyö vaatteidemme käyttäjien kanssa. Kuuntelemme käyttäjien ja jälleenmyyjien toiveita ja tarpeita, sillä se antaa meille arvokasta tietoa siitä, missä meidän pitää vielä kehittyä. Matkan varrella olemme oppineet tuntemaan suomalaiset työmaat ja työntekijät hyvin.

Teemme työmme aina ylpeydellä ja huolehdimme siitä, että lopputulos on parasta mahdollista laatua. Olemme onnistuneet työssämme silloin, kun työntekijä pukee päälleen Dimexit ja tuntee ylpeyttä osaamisestaan.

Vuonna 2018 toimitimme 410 000 vaatetta Eurooppaan, mikä oli uusi ennätys. Liikevaihtomme nousi 16 miljoonaan euroon.

Suuri kiitos sinulle, kun valitsit Dimexit!

Jälleenmyyjät

Dimexin menestyksen kantava voima.

Tässä hieman näytteitä millaisilla fiiliksillä yhteistyö on sujunut.Mahtavaa porukkaa!

Naattikeepa tästä sanan rieskoo ympärj’ Suomee!

 


 

”Me ollaan täälä Mansessa myyty jo vuasia Dimexiä noille meirän miähille ja kyä ne on ollu tyytyväisiä! Ja kyä ollaam meki! Seki tuntuu torella mukavalta, ku toi Dimexin väki muistaa kysellä meiränki miälipiteitä asioista. Sitä tuntee ittensä mahrottoman tärkeeks! Ja kun hommat toimii, ja tilaukset kulkee ku nysset, sitä on kiva myyrä”

www.tamrex.fi

”Ittekki ruukaan Dimexiä töissä pittää enkä vain pois vaihtas. Saapi pessä eikä mene miksikhään ja on päälä mukavat. Pojila on Dimexin talvitakikki ko ulkona häärävät, kärsii olla oikea pakkanenki.”

www.lapinkumi.fi

”Kymmenkunta vuotta ollaan slumpattu Dimexiltä niiden kledjuja ja blisattu eteenpäin. Alkuun bollassa oli galsa ajatus, mitähän tästäkin handelista tulee ja vielä savolaisten kanssa. Hyvin äkkiä se fundeeraus lähti knuburasta, niin kuin kuppa tölikästä aikoinaan. Hittasin et toi Dimexin jengi on aika kliffaa ja glaiduu porukkaa.”

www.kumitukku.fi

Osa suomalaista työpäivää jo yli 30 vuotta.

Osaamiseemme luottavat:

Olemme luotettava ja tunnustettu kasvuyritys

Asennetta ympäri Suomea

Osaavat jälleenmyyjämme palvelevat sinua yli 100 toimipisteessä.

 

Löydä lähin jälleenmyyjäsi