Dimex-logo

Dimexin logon ensisijainen versio on Dimex-logo Nega, jota pyritään käyttämään aina tummaa taustaa, esim. valokuvaa, vasten. Logon alle voidaan tehdä kevyt varjostus tai häive luettavuuden parantamiseksi. Efektin on kuitenkin oltava visuaalisesti osa taustaa, eikä se saa olla niin voimakas, että vaikuttaisi logon visuaalisuuteen.
> Lataa logotiedostot

Dimexin logo vaaleaa taustaa vasten
Jos Dimexin logo joudutaan sijoittamaan vaalealle pohjalle, josta ensisijainen logo versio ei erotu, käytetään logosta versiota, jossa teksti ja raidotus ovat mustalla.
> Lataa logotiedostot

Dimexin logo mustalla taustalla
Tätä versiota käytetään vain hätätapauksissa, kun ensisijaisen version ja vaaleaa taustaa vasten sijoitettavan version käyttö ei ole mahdollista, esim. erottuvuuden vuoksi.
> Lataa logotiedostot

Pdf-tiedostoja käytetään painettaviin julkaisuihin ja korkealaatuisiin tulostustöihin. Pdf-originaaleja voidaan suurentaa tai pienentää laadun kärsimättä. Png-tiedostoja käytetään digitaalisessa mediassa ja toimisto-ohjelmistoissa. Png-originaaleja ei voi suurentaa.

Sloganit

Dimexin viestinnässä logon yhteydessä voidaan käyttää No Bulls*t – Se kiristelemätön työvaate slogania. Sloganista löytyy originaali tiedostot, niin tummaa kuin vaaleaa pohjaa vasten.
> Lataa slogantiedostot

Etkö löydä etsimääsi versiota? Kysy lisää dimex@dimex.fi. Englanninkieliset slogantiedostot voit ladata täältä.

Myymälänäkyvyys

Näyttääkö myymäläsi tältä? Hieno homma, kaikki siis reilassa! Mutta jos ei, niin nakkaa meille meili osoitteeseen dimex@dimex.fi tai pirauta +358 40 300 4520. Myymälänäkyvyyden helpottamiseksi olemme tehneet valmiita hintalappu- ja mainospohjia sekä julisteita, jotka saat käyttöösi.