DIMEX 2016

Dimex tekee työvaatteita suomalaisille työmaille yli 30 vuoden kokemuksella. Kehitystyömme ytimessä on yhteistyö vaatteidemme käyttäjien eli eri alojen ammattilaisten kanssa. Siksi työvaatteemme tunnetaan toimivina ja kestävinä. Vuoden 2016 mallisto sisältää useita uutuuksia, ja niitä tulee vuoden aikana vielä lisää, sillä meillä kehitystyön aikataulua ei määrää kalenteri vaan asiakkaidemme tarpeet.

TYÖHÖN SUUNNITELTU,
TYÖSSÄ TESTATTU

Kuka on työvaatteiden paras asiantuntija? Tietenkin käyttäjä itse. Siksi Dimex-vaatteet suunnitellaan Suomessa yhdessä työmiesten ja -naisten kanssa. Testaus tapahtuu oikeilla työmailla. Testaajilta saamme rehellistä palautetta. Siksi kuulemme heti, suojaako kaulus hyvin, onko tasku juuri siinä, missä sen pitää ja näyttääkö vaate hyvältä päällä. Näin tuotekehityksemme kulkee aina eteenpäin, ja Dimex-käyttäjille saadaan toimivia, turvallisia ja tyylikkäitä työvaatteita.

TOIMIVAKSI TESTATTU

OIKEAT MATERIAALIT

Kunnon työvaate tehdään kunnon materiaaleista. Siksi olemme valinneet materiaalitoimittajiksemme alan parhaat, työvaatemateriaaleihin erikoistuneet kumppanit. Meille on tärkeää, että kumppanimme jakavat kanssamme samat arvot mm. vastuullisuudessa. Kankaamme toimittavat työvaatemateriaaleihin erikoistuneet Carrington, Foxa, Klopman ja Wernerfelt. Vetoketjuina käytetään maailman johtava vetoketjuvalmistajan YKK:n tuotteita. Heijastinmateriaalit toimittaa kaikkien tuntema 3M, jonka tuotantoa on myös kevyt, lämmin ja kestävä Thinsulate-vanu. Tarkempia tietoja käyttämistämme materiaaleista ja työvaatteiden huollosta täällä.

 

lue lisää

SUUNNITTELEMME SUOMESSA,
VALMISTAMME LÄHELLÄ

Kaikki työvaatteemme suunnitellaan Suomessa, Leppävirralla. Valtaosa työvaatteistamme valmistetaan Virossa, ja osa työvaiheista tehdään Suomessa. Näin työ tapahtuu lähellä, ja voimme valvoa, että kaikki tapahtuu Dimexin vaatimusten ja laatustandardien mukaan.

 

TAKUULLA HYVÄÄ

Seisomme sanojemme takana myöntämälle työvaatteillemme laatutakuun. Soita meille, jos tuote menee mielestäsi kohtuuttoman nopeasti rikki, niin hoidamme sinulle uuden tai korjaamme vanhan. Takuumme koskee myös haarasaumoja, neppareita ja vetoketjuja.