Tuotekehitys­johtaja

Tässä pestissä

ongelmat ratkeaa,

housut ei

“Tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa tekstiilialan tulevaisuuteen johtavan suomalaisen työvaatebrändin riveissä!” Paussi p*skanjauhannalle. Ainutlaatuisesta tilaisuudesta emme tiedä, mutta napakalle tuotekehitysjohtajalle olisi Dimexillä tarvetta. Jos strateginen tuotekehitys innostaa, tulosvastuullinen työ ei hirvitä ja henkilöstöjohtamisesta on harjaantunutta kokemusta, voit sopia vahvistukseksi johtoryhmäämme.

Tuotekehitysjohtajana vastaat tuotesuunnitteluprosessin kehittämisestä ja johtamisesta Dimexillä. Ohjaat ja tuet tuotekehitystiimin eli suunnittelijoiden, mallimestarien ja näyteompelijoiden työskentelyä. Myös johto- ja sidosryhmätyöskentely ovat olennainen osa tehtäviäsi. Päivittäisessä työssäsi seuraat Dimexin myyntilukuja ja myynnin trendejä, pohdit uusia best seller -tuotteita ja keräät markkinatietoa. Tuotekehitysjohtajan työ ei vaadi jatkuvaa läsnäoloa Dimexin kotipaikkakunnalla Leppävirralla, mutta viikoittaisiin käynteihin kannattaa varautua.

Koska Dimexillä ollaan allergisia p*skanjauhannalle, sanomme tämän suoraan: odotamme tuotekehitysjohtajaltamme paljon. Vastaat työssäsi suoraan toimarillemme Riitalle ja olet tulosvastuullinen hallituksellemme. Tuotekehitykseen soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemus tekstiilialalta ja henkilöstöjohtamisesta on välttämätöntä. Työ vaatii analyyttisyyttä, tavoitteellisuutta, myynnillistä otetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Kun kaiken ylimääräisen karsii päältä, lopulta kyse on siitä, ettei pipo purista kenenkään päätä. Kiristelemättömällä Dimex-asenteella varustettuna hakijana olet varmasti siitä meidän kanssa samaa mieltä.

Vaatimukset on kovat, mutta Dimexillä me annamme myös samalla mitalla takaisin. Tarjoamme vastapainoksi modernin työympäristön etätyömahdollisuuksineen, osittain joustavat työajat, CaPS-hankintapalvelun kattavat henkilöstöedut sekä tietysti loistavat Dimex-asenteen omaavat työkaverit. Ja kun johtajatason hommista on kyse, myös palkkaus on sen mukainen. Dimexin tavoitteena on olla reilu työnantaja. Reiluus tarkoittaa meille asianmukaisen ja tasa-arvoisen palkkauksen lisäksi syrjimättömyyttä, joustamista, hyvää esimiestyötä, työn merkityksellisyyttä sekä arvostavaa käytöstä.

Kuvailtiinko juuri tulevaa työtäsi? Hae Dimexin tuotekehitysjohtajaksi liittämällä ansioluettelosi, vapaamuotoinen hakemuksesi (kirje, romaani tai vaikka videoitu hissipuhe) sekä palkkatoiveesi sivun alaosasta löytyvälle lomakkeelle 4.3.2022 mennessä. 

Vieläkö epäröit? Ota yhteyttä ja laitetaan asiat järjestykseen. Työtehtävään liittyvät tiedustelut ja urkinnat voi ohjata toimari Riitalle sähköpostitse riitta.krogerus@dimex.fi.

Hae paikkaa täyttämällä lomake:

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Dimex Oy on vuonna 1982 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistuttaa ja myy työvaatteita, jotka todella toimivat työmailla. Ilman ylimääräisiä ulokkeita ja kikkailuja. Sama pätee meidän tapaan tehdä töitä. Puhutaan suoraan, pädetään harvoin ja kannetaan huumori mukana tilanteeseen kuin tilanteeseen. Työt otetaan vakavasti, mutta turhia ei kiristellä. No Bullsh*t.