Tuotannon agentti Leppävirralle

Haussa lisätehoa

tuotantotiimiin!

“Tartu elämäsi tilaisuuteen ja hyppää Dimexin tuotannon toimihenkilön innostaviin saappaisiin!” Paussi p*skanjauhannalle. Elämäsi tilaisuutta emme lupaa, mutta tuotannon agentille olisi Dimexillä tarvetta. Jos ostotilaus on sanana tuttu ja tavaran viennistä sekä tuonnista (ja sama englanniksi) löytyy aiempaa kokemusta, voit sopia lisätehoksi tuotantotiimiimme Leppävirralle.

Tuotannon agenttina hoidat Dimexin tavaran vientiin ja tuontiin liittyviä monipuolisia tehtäviä puhelimitse, sähköpostitse ja toisinaan kasvotusten. Päivittäisessä työssäsi teet tuotanto- ja ostotilauksia sekä pidät yhteyttä tavarantoimittajiin ja valmistuspaikkoihin sujuvien toimeksiantojen varmistamiseksi.

Tuotannon agentin työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sillä Dimexin tuotteita viedään ja tuodaan ympäri maailman. Venäjän kielen taito sekä aiempi kokemus tavaran viennistä ja tuonnista katsotaan eduksi. Loput tarvittavista opeista saat perehdytyksessämme.

Tarjoamme modernin työympäristön etätyömahdollisuuksineen, osittain joustavat työajat, asianmukaisen palkkauksen, CaPS-hankintapalvelun kattavat henkilöstöedut sekä tietysti loistavat Dimex-asenteen omaavat työkaverit. Dimexin tavoitteena on olla reilu työnantaja. Reiluus tarkoittaa meille tasa-arvoisen palkkauksen lisäksi syrjimättömyyttä, joustamista, hyvää esimiestyötä, työn merkityksellisyyttä sekä arvostavaa käytöstä.

Kuvailtiinko juuri tulevaa työtäsi? Hae Dimexin tuotannon agentiksi liittämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi (kirje, romaani tai vaikka videoitu hissipuhe) sivun alaosasta löytyvälle lomakkeelle 31.1.2022 mennessä. Palkkatoive ei ole pakollinen, mutta voit oikoa muutamat mutkat lisäämällä sen hakemuksesi loppuun.

Avoinna on myös heimokuiskaajan paikka, lue tästä.

Vieläkö epäröit? Työtehtävään liittyvät tiedustelut ja urkinnat voi ohjata tuotannon heimopäällikölle Anne Lambergille sähköpostitse anne.lamberg@dimex.fi.

Hae paikkaa täyttämällä lomake:

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Dimex Oy on vuonna 1982 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistuttaa ja myy työvaatteita, jotka todella toimivat työmailla. Ilman ylimääräisiä ulokkeita ja kikkailuja. Sama pätee meidän tapaan tehdä töitä. Puhutaan suoraan, pädetään harvoin ja kannetaan huumori mukana tilanteeseen kuin tilanteeseen. Työt otetaan vakavasti, mutta turhia ei kiristellä. No Bullsh*t.