Heimo­kuiskaaja Leppävirralle

Haussa vahvistus

asiakaspalveluun!

“Tarjolla inspiroiva näköalapaikka johtavan suomalaisen työvaatebrändin asiakasvastaavana!” Paussi p*skanjauhannalle. Näköalapaikoista emme puhu, mutta heimokuiskaajan töitä olisi Dimexillä tarjolla. Jos kymmensormijärjestelmä on hallussa, priorisointi tuttua eivätkä samaan aikaan kilkattavat puhelin, sähköposti ja ovikello saa kuppia nurin, voit sopia vahvistukseksi myyntitiimiimme Leppävirralle.

Heimokuiskaajana kannat vastuuta Dimexin asiakaslupauksista ja huolehdit niin jälleenmyyjistämme kuin loppuasiakkaistamme puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Päivittäinen työsi koostuu asiakaspalvelun lisäksi tilaus- ja toimitusketjuun liittyvistä tehtävistä sekä asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Dimexin kotipaikkakunnalla Leppävirralla kun ollaan, saatetaan me toisinaan pyytää sinut apuun myös meidän Outlet-myymälän puolelle.

Koska Dimexillä ollaan allergisia p*skanjauhannalle, sanomme tämän suoraan: heimokuiskaajan työ vaatii omatoimista otetta sekä poikkeuksellisen pitkää pinnaa. Työ keskeytyy luonteensa puolesta usein eli kyky jatkaa siitä mihin aiemmin jäätiin on asiakasvastaavana välttämätön. Englannin kielen taito on välttämätön, sillä Dimexin asiakkaita löytyy ympäri maailman. Puhelintyön sekä yleisimpien ICT-järjestelmien tuntemus nähdään etuna, mutta loput opit meidän perehdytyksessä.

Tarjoamme modernin työympäristön etätyömahdollisuuksineen, osittain joustavat työajat, asianmukaisen palkkauksen, CaPS-hankintapalvelun kattavat henkilöstöedut sekä tietysti loistavat Dimex-asenteen omaavat työkaverit. Dimexin tavoitteena on olla reilu työnantaja. Reiluus tarkoittaa meille tasa-arvoisen palkkauksen lisäksi syrjimättömyyttä, joustamista, hyvää esimiestyötä, työn merkityksellisyyttä sekä arvostavaa käytöstä.

Kuvailtiinko juuri tulevaa työtäsi? Hae Dimexin heimokuiskaajaksi liittämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi (kirje, romaani tai vaikka videoitu hissipuhe) sivun alaosasta löytyvälle lomakkeelle 31.1.2022 mennessä. Palkkatoive ei ole pakollinen, mutta voit oikoa muutamat mutkat lisäämällä sen hakemuksesi loppuun.

Avoinna on myös tuotannon agentin paikka, lue tästä.

Vieläkö epäröit? Työtehtävään liittyvät tiedustelut ja urkinnat voi ohjata piällysmies ja partneri Petteri Tirkkoselle sähköpostitse petteri.tirkkonen@dimex.fi.

Hae paikkaa täyttämällä lomake:

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 128 MB.
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Dimex Oy on vuonna 1982 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistuttaa ja myy työvaatteita, jotka todella toimivat työmailla. Ilman ylimääräisiä ulokkeita ja kikkailuja. Sama pätee meidän tapaan tehdä töitä. Puhutaan suoraan, pädetään harvoin ja kannetaan huumori mukana tilanteeseen kuin tilanteeseen. Työt otetaan vakavasti, mutta turhia ei kiristellä. No Bullsh*t.