Töihin meille?

Kompaktin kokoisen dimexheimon ansiosta meillä pysyy hierarkiat matalina ja keskustelu avoimena. Haluamme olla reilu työnantaja. Reiluus tarkoittaa meille syrjimättömyyttä, joustamista, hyvää esimiestyötä, työn merkityksellisyyttä, asianmukaista palkkausta sekä arvostavaa käytöstä. Vuosittaisen työhyvinvointikyselyn vastausten keskiarvoksi kelpuutamme minimissään 3,6 (asteikolla 1–4). Jos tulos jää desimaalinkin verran alle, otetaan epäkohdat suurennuslasin alle.

Ennen kuin kysyt, varastohommia meillä harvemmin on tarjolla. Sen sijaan Dimexillä suunnitellaan ja kaavoitetaan vaatteita, ommellaan mallikappaleita, sisäänostetaan materiaaleja, hallinnoidaan ja suunnitellaan tuotantoa, tavataan ja palvellaan asiakkaita eri kanavissa sekä myydään lisää Dimexejä maailmalle rakentamalla brändiä ja tekemällä markkinointia.

Jos rinnassa läikähti, mutta Dimexillä ei tällä hetkellä ole työpaikkoja auki, ei huolta. Meidän toimari kuulee sinusta mielellään silti.

Paas avointa hakemusta:

Riitta Krogerus
riitta.krogerus@dimex.fi
p. 040 300 4536

Dimexasenteen voi kiteyttää sanoihin No Bullsh*t. Me ollaan aidosti ja avoimesti sellaisia kuin ollaan. Ei pelätä myöntää virheitä ja eikä oteta itseämme turhan vakavasti. Huumori kulkee mukana aina ja osataan nauraa myös itsellemme. Me sanotaan asiat suoraan ja ollaan ylpeitä siitä, mitä osataan.

Kun kaiken ylimääräisen karsii päältä, lopulta kyse on siitä, etteivät housut kiristä persauksista.

Lue lisää