“Isot saappaat täyttämättä! Tarjolla näköalapaikka inspiroivasta työvaatefirmasta! Tartu elämäsi tilaisuuteen!” Dimexillä ei ole tarjolla näköalapaikkoja ja elämäsi tilaisuuksia, mutta töitä tehdään ja niistä maksetaan asianmukaista palkkaa. Kompaktin kokoisen dimexheimon ansiosta meillä pysyy hierarkiat matalina ja keskustelu avoimena ja kursailemattomana. Haluamme olla reilu työnantaja. Reiluus tarkoittaa meille tasa-arvoisen palkkauksen lisäksi syrjimättömyyttä, joustamista, hyvää esimiestyötä, työn merkityksellisyyttä sekä arvostavaa käytöstä.

Ennen kuin kysyt, varastohommia meillä harvemmin on tarjolla. Sen sijaan Dimexillä suunnitellaan ja kaavoitetaan vaatteita, ommellaan mallikappaleita, sisäänostetaan materiaaleja, hallinnoidaan ja suunnitellaan tuotantoa, tavataan ja palvellaan asiakkaita eri kanavissa sekä myydään lisää Dimexejä maailmalle rakentamalla brändiä ja tekemällä markkinointia.

Jos sinulle sopivia avoimia paikkoja ei ole juuri nyt tarjolla, voit aina laittaa avoimen hakemuksen meidän tj:lle Kyöstille osoitteeseen kyosti.karhunen@dimex.fi, sillä tilannehan voi muuttua hetkessä!

Dimexillä ollaan aidosti ja avoimesti sellaisia kuin ollaan. Ei pelätä myöntää virheitä ja eikä oteta itseämme turhan vakavasti. Huumori kulkee mukana aina ja osataan nauraa myös itsellemme. Me sanotaan asiat suoraan ja ollaan ylpeitä siitä, mitä osataan.

Lue lisää