DIMEX IS A FINNISH FAMILY BUSINESS THAT MAKES WORKWEAR FOR THOSE WHO WORK TOUGH

 

We have manufactured workwear for Nordic worksites for more than 30 years. That’s why we know how to make functional and durable workwear for various conditions. We annually deliver some 340,000 items of workwear used at all kinds of work sites – from construction to clearance and shipping, from factory halls to forests and ports. In 2016, our sales amounted to 13.2 million euro. Our work is based on co-operation with the users of our workwear. For us each purchased Dimex workwear item is evidence of trust. We want to express our gratitude and listen to all who have decided in favour of Dimex, because their trust obliges us to develop even better workwear for you and your colleagues.

We are based in Finland and our workwear are in increasing demand abroad as well.

Jälleenmyyjät ovat Dimexin menestyksen kantava voima.

Tässä hieman näytteitä millaisilla fiiliksillä yhteistyö on sujunut. Mahtavaa porukkaa! Naattikeepa tästä sanan rieskoo ympärj’ Suomee!

Me ollaan täälä Mansessa myyty jo vuasia Dimexiä noille meirän miähille ja kyä ne on ollu tyytyväisiä! Ja kyä ollaam meki! Seki tuntuu torella mukavalta, ku toi Dimexin väki muistaa kysellä meiränki miälipiteitä asioista. Sitä tuntee ittensä mahrottoman tärkeeks! Ja kun hommat toimii, ja tilaukset kulkee ku nysset, sitä on kiva myyrä

www.tamrex.fi

Ittekki ruukaan Dimexiä töissä pittää enkä vain pois vaihtas. Saapi pessä eikä mene miksikhään ja on päälä mukavat. Pojila on Dimexin talvitakikki ko ulkona häärävät, kärsii olla oikea pakkanenki.

www.lapinkumi.fi

Kymmenkunta vuotta ollaan slumpattu Dimexiltä niiden kledjuja ja blisattu eteenpäin. Alkuun bollassa oli galsa ajatus, mitähän tästäkin handelista tulee ja vielä savolaisten kanssa. Hyvin äkkiä se fundeeraus lähti knuburasta, niin kuin kuppa tölikästä aikoinaan. Hittasin et toi Dimexin jengi on aika kliffaa ja glaiduu porukkaa.

www.kumitukku.fi

We’ve been present at worksites for over 30 years. our expertise is trusted by:

We are a reliable and recognised growth company: