Dimex on suomalainen perheyritys, joka tekee vaatteita kovan työn tekijöille.

Olemme tehneet työvaatteita Pohjolan oloihin yli 30 vuotta. Tänä vuonna toimitimme 340 000 vaatetta, joita käytetään kaikenlaisilla työmailla rakentamisesta raivaamiseen ja rahtaamiseen, tehdashalleista metsiin ja satamiin.  Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 13,2 miljoonaa euroa.

Työmme perustana on jatkuva yhteistyö vaatteidemme käyttäjien kanssa. Haluamme kiittää ja kuunnella kaikkia Dimexin valinneita, sillä jokainen ostettu Dimex-vaate on meille osoitus luottamuksesta. Se luottamus velvoittaa meitä kehittämään entistä parempia työvaatteita sinulle ja työtovereillesi.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen Leppävirralla sijaitsevasta päämajastamme käsin. Kasvuhakuisena yrityksenä olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme Suomessa, ja työvaatteitamme menee kasvavalla tahdilla myös vientiin.

Jälleenmyyjät ovat
Dimexin menestyksen
kantava voima.

Tässä hieman näytteitä millaisilla fiiliksillä yhteistyö on sujunut.
Mahtavaa porukkaa!
Naattikeepa tästä sanan rieskoo ympärj’ Suomee!

Me ollaan täälä Mansessa myyty jo vuasia Dimexiä noille meirän miähille ja kyä ne on ollu tyytyväisiä! Ja kyä ollaam meki! Seki tuntuu torella mukavalta, ku toi Dimexin väki muistaa kysellä meiränki miälipiteitä asioista. Sitä tuntee ittensä mahrottoman tärkeeks! Ja kun hommat toimii, ja tilaukset kulkee ku nysset, sitä on kiva myyrä

www.tamrex.fi

Ittekki ruukaan Dimexiä töissä pittää enkä vain pois vaihtas. Saapi pessä eikä mene miksikhään ja on päälä mukavat. Pojila on Dimexin talvitakikki ko ulkona häärävät, kärsii olla oikea pakkanenki.

www.lapinkumi.fi

Kymmenkunta vuotta ollaan slumpattu Dimexiltä niiden kledjuja ja blisattu eteenpäin. Alkuun bollassa oli galsa ajatus, mitähän tästäkin handelista tulee ja vielä savolaisten kanssa. Hyvin äkkiä se fundeeraus lähti knuburasta, niin kuin kuppa tölikästä aikoinaan. Hittasin et toi Dimexin jengi on aika kliffaa ja glaiduu porukkaa.

www.kumitukku.fi

Osa suomalaista työpäivää jo yli 30 vuotta.
OSAAMISEEMME LUOTTAVAT:

Olemme luotettava ja tunnustettu kasvuyritys: