Uuden sukupolven DimexAsenne-housut 2.0

Housuissakin voi olla asennetta! Dimexhousujen suunnittelutyössä ykköskriteerinä on ollut käyttömukavuus, sillä työvaatteilta halutaan nykyisin samanlaista istuvuutta kuin vapaa-ajan vaatteilta – tyylikkyyttä tietenkään unohtamatta.

Työntekijä ei kaipaa yhtään ylimääräistä häslinkiä, kun muutenkin räntää tulee vaakatasossa tai helle paahtaa kohtisuoraan. Suomalaisiin olosuhteisiin suunnittelu vaatii sisäpiiritietoa ja katajaista asennetta. Periksi ei anneta ja hommat hoidetaan – säässä kuin säässä.

Sillä niin se vaan on:
kun housut istuu, työt ei seiso

Täältä niitä saa

Design from Finland

Meillä Dimexillä on käytössä Design from Finland -merkki, joka viestii halustamme investoida ainutlaatuiseen ja korkealuokkaiseen suomalaiseen muotoiluun. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, jonka luomisessa muotoilu on ollut keskeisessä asemassa.

  • Enemmän taskuja
  • Lisää heijastimia
  • Jämäkkä vyötärönauha
  • Parempi istuvuus
  • Suojaa polviin
  • Punteissa pidennysvara

TASKUJA LÖYTYY

DimexAsenne-housuissa on nyt aikaisempaa enemmän taskuja. On tuplaetutaskut, reisitaskut, vaaka- ja henkilökorttitaskut, puhelintasku, tarviketaskut, tilavat takataskut… Vaikka mitä!

TYÖMAAN LOISTAVIN

Suomessa on pimeää suurimman osan vuodesta. Tämän takia lisäsimme housuihin heijastimia – oikeisiin paikkoihin taktisesti sijoiteltuna, totta kai.

PYSYY SIELLÄ MISSÄ PITÄÄKIN

Nostot, ääriasennot ja taivutukset. Työmaalla housujen on pysyttävä kohdillaan liikkeessä kuin liikkeessä. Uuden kuminauhateknologian ansiosta DimexAsenne-housut pysyvät nyt paremmin paikoillaan.

TÖRKEEN HYVÄ ISTUVUUS

DimexAsenne-housut 2.0 on mitoitettu suomalaiselle kropalle. Senpä takia niissä on muun muassa vähemmän vetoa haarasaumassa ja vetoketjun alueelle. Hyvän istuvuuden ansiosta housut ovat pitkäikäiset: ne eivät ratkea tai repeä.

HARD AS A ROCK!

Rankka työ vaatii kovat suojat. Asenne-housujen polvisuojat saa säädettyä kahteen eri korkeuteen, jolloin polvet pysyvät hyvin suojassa iskuilta.

EI OMPELUKERHOLLE

DimexAsenne-housujen punteissa on nyt 5 cm:n pidennysvara, jonka saa helposti auki purkamalla lahkeesta tikkauksen. Tähän hommaan et tarvitse ompelutaitoja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!