Yhteistyö, kumppanuus ja brandi

Olen saanut olla mukana työskentelemässä kolmen menestyneen suomalaisen turvallisuusalan toimijan kanssa viimeiset 10 vuotta. Snt-Groupin ja 3M:n sekä Dimexin yhteistyö on jo yli kolmen vuosikymmenen mittainen. Dimex on ollut ja on edelleen merkittävin suomalainen valmistaja joka käyttää valmistamissaan turvatuotteissa 3M Scotclite heijastavia tuotteita. Näiden 10 vuoden aikana olemme kaikki nähneet kuinka näkyvät varoitusvaatteet on otettu käyttöön yhä useammassa yrityksessä.

Kuluneen 10 vuoden aikana olemme nähneet markkinoiden kasvun ja kehityksen. Dimex on  voittanut merkittäviä loppuasiakaskilpailuja ja toivon että osaan on myös vaikuttanut 3M tuotteiden laatu, toimitusvarmuus ja brändi.

Sanoisin , että yhteistyössä ollaan jo tietynlaisen kumppanuuden tasolla , joka käsittää avointa kommunikointia niin hyvistä kuin huonoista uutisista.

Näen molempien yritysten tavoitteena saattaa markkinoille hyvin brändättyjä ja toimivia tuotteita, jotka lisäävät käyttäjänsä turvallisuutta niin yöllä kuin päivällä. Uskon myös , että vahvat brändit edistävät myyntiä.

Matti Hasu

tuotepäällikkö

3M liikenteenohjaus ja – turvatuotteet

WP_20140204_001

 __________________________________________________________________________________________________

 

Yli 25 vuotta sitten kun Timo Krogerus toimi silloisen Leppävirran Kuljettajapukine Oy:n toimitusjohtajana, aloitimme yhteistyön ensisijaisesti raitanauhoilla joissa jokin raita saattoi olla heijastavaa materiaalia.

Yhteistyömme laajeni  vähitellen leikattuihin heijastinnauhoihin, tereisiin, vanuihin ja laminoituihin tuotteisiin. Jukan siirryttyä toimitusjohtajaksi ja Dimex Oy:n huimasta kasvusta johtuen Dimex Oy:tä on tullut SNT-Group Oy:lle eritäin merkittävä asiakas, ennen kaikkea heijastavien nauhojen ja –tereiden myötä. Viikoittain SNT:n toimittamia aktiivisia tuotteita on jo  kolmisenkymmentä ! Suuret kiitokset näistä vuosista  Jukalle ja erittäin ammattitaitoiselle henkilökunnalle, erikoisesti Sirpalle & Jaanalle joiden kanssa työmme on jatkunut pitkään.

Kiitokset myös kuluneesta vuodesta 2013 ja toivotan teille kaikille hyvää alkanutta vuotta 2014 ja ei kun Dimex haalarit päälle ja hommiin ja kohti uusia seikkailuja !

Terveisin,

SNT-GROUP OY

Mauri Lehtonen

Tuotepäällikkö

 4-A5AB6002-125946-480

_____________________________________________________________________________________________

 

Tervehdys

Työssäni on monia hyviä puolia. On hienoa, että on monia pitkäaikaisia asiakassuhteita ja sitä kautta ihmis- suhteita. Sitten on pitkäaikaisia toimittajia ja siitä on seurauksena pitkiä ihmissuhteita. 3M:n ja Snt Groupin kanssa olemme tehneet pitkän matkan. Se on ollut hyvä matka ja matka jatkuu. Ostamme Snt:ltä  3M:n tuotteet sekä heidän omia tuotteita. Homma toimii. Olemme yhteistyökumppaneita. Mauri ja Matti ovat ammattilaisia. Heidän edustamansa yritykset ovat hienoja yrityksiä. Yhteistyössä on luottamuksen ilmapiiri.  Kiitän 3M:ä ja Snt:ä. Kiitän Mattia ja Mauria.

Terveisin,

Dimex Oy

Jukka Krogerus

Toimitusjohtaja