Vuosi 2020 ja Dimex

Kuinka moni mietti vuoden vaihteessa, että millainen oli tilanne 10 vuotta sitten? Pyöreä luku tuntui houkuttelevan siihen. Itse olin aloittanut urani Dimexillä pari kuukautta aikaisemmin, suunnittelin muuttoa Leppävirralle ja kotona pyöri alle vuoden ikäinen vauva. Kuluvan vuoden aikana olisi siis muuttunut koti- ja työelämä. Dimexillä oli takana vaikea vuosi. Yrittäjillä erittäin raskas vuosi.

Nyt takana on hyvä vuosi. Kasvua tuli ja monet tavoitteet täyttyivät. Haasteeton se toki ei ollut. Ei ole ollut koskaan muulloinkaan. Edellistä vuotta analysoidaan hetki ja jätetään taakse nopeasti. Yrittäjälle vuoden vaihde on aikaa jolloin nahka luodaan uudestaan. Korvien väli ohjelmoidaan uusimpaan versioon. Kipuillaan hetki ja jatketaan matkaa entistä vahvempina.

Vaikka menneestä on syytä ottaa oppia aina, niin hyvässä kuin pahassakin, niin katse on oltava tiukasti tulevassa. Onwards and upwards! Dimex hakee tältä vuodelta kasvua ja toiminnan on oltava tuloksellista. Tämä on selvä. Nopeasti muuttuvassa markkinassa suunta on aina jonnekin. On syytä pitää tarkasti huolta että se suunta on oikea. Meillä se tarkoittaa tavoitteiden asettamista, strategian tarkastamista ja tavoitteiden seurannan organisointia. Markkinoinnin suunnittelua ja tulevien tuotteiden rakentamista. Visioidaan ja ollaan kuulolla.

Vähän suunnittelin tähän loppuun kappaletta vuodesta 2030. Mitä Dimex on 10 vuoden kuluttua? Ohoh. Vaikka perisyntinä onkin tulevaisuudessa eläminen niin 10 vuotta tuntuu pitkältä ajalta. Haluan pitää kaikki ovet auki. Toivon, että olemme kasvaneet ja oppineet. Olemme edelleen kykeneviä muutokseen ja etenemään kohti tulevaa rohkeasti pää pystyssä.

Erinomaista tulevaa vuotta kaikille!

Riitta Krogerus

toimitusjohtaja