Vauhtia ja hallittuja liikkeitä

Olin kokouksessa muutama viikko sitten ja Joonas kävi pistämässä karvalakin minun puhelimen päälle. Se kun kilkatti taukoamatta. Nyt tapahtuu. Tunne on hyvä.

 

Alkuvuosi on lähtenyt käyntiin kuin rusakko puskasta. Olemme mm ehtineet päättää osallistua ensimmäistä kertaa Düsseldorfin A+A messuille omalla osastolla, kuvata yritysvideon, palkata uuden henkilön myyntiin, perustaa sivukonttorin Tampereelle ja päättäneet lanseerata 10 kappaletta uutuus tuoteita jotka olivat tulossa alun perin vasta ensi vuoden kuvastoon. Se että pystymme kurvailemaan näin, on ehdoton kilpailuetu. Tärkeää on myös että vaikka on vauhtia, liikkeet ovat hallittuja, katse pallossa ja pelisuunnitelma kirkkaana mielessä.

 

Tuotesuunnittelun vauhdikkuus tänä vuonna johtuu siitä että jälleenmyyjiltä tuli vahva, selkeä signaali asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Markkinoilla on tarvetta uusille riipputaskutuotteille, asennemallisto on ollut menestys, olemme testauttaneet perusteellisesti sekä tehneet kotiläksymme ja nyt sitä on aika laajentaa. Myös sertifikaattivaatimukset tiukentuvat, multivaatteiden kysyntä on yllättänyt meidätkin. Nyt sitäkin repertuaaria levitetään. Dimexin kompakti kuvasto on toimitusvarmuutta, sillä on saatu toimitusvarmuutta, luotettavuutta ja markkinaosuutta, mutta muutamia tuotteita tarvitaan täydentämään hyvää kokonaisuutta. Tähän iskee mm maalarin rt-housut. Muitakin herkkuja on takataskussa, niistä myöhemmin lisää. Nettisivuille lisätään kuvia ja tietoa aina kun uutuuksia saapuu, täällä kannattaa käydä.

 

Tervetuloa kevät, olemme valmiita.

 

t. Tuire

Partner – Myynti ja Tuotekehitys
Hallituksen puheenjohtaja