Uutuus talvihousut esittelyssä!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Esittelyssä Dimexiläiset huippu-uutuudet tulevalle syyskaudelle!

Talviolkainhousu 2026

Uudennäköiset lämpimät talviolkainhousut, jotka on valmistettu hengittävästä, vettä- ja tuulta pitävästä materiaalista, saumoja ei ole teipattu. Kestää todella hyvin kosteutta. Takaa korotettu vyötärö suojaa hyvin selkää ja voit käyttää housuissa olevia olkaimia tai irrottaa olkaimet. Olkaimet ovat säädettävät ja joustavat. Lahkeensuussa sisäpuolella lumilukot, sekä tarrasäätö – lumi pysyy ulkopuolella. Lahjeketjujen avulla pukeminen ja riisuminen helppoa! Tilavat polvisuojataskun ulkopuolella. Vyötärökuminauhaa voi säätää tarrasäädöllä sopivaksi ja mukavaksi. Löytyy heijastinta, etupuolelta vetoketju taskua vaikka avaimille, ja tietyti tilavat reisitaskut. Pienenä bonuksena myös mitta ja takataskut!

Talvihousujen ehdoton lippulaiva! https://www.dimex.fi/tuote/talviolkainhousu-6026/

Talvihousu 6037

Talvihousu 6037 on valmiina odottamassa tulevan talven haastavampia olosuhteita. Tässä housussa on käytetty uutta Dimex -mitoitusta joka tarkoittaa yksinkertaisetettuna parempaa istuvuutta ja käyttökestävyyttä. Vyötäröä on laskettu edestä, ja myös korotettu selkäpuolelta jotta alaselkä ei palelel talvipakkasilla. Takakuminauha on jämäkämpi ja leveämpi. Myös haarasaumassa on enemmän kyykistymisvaraa.

Housussa on tilavat reisitaskut laskoksilla, taskut eivät purista ja tavaraa mahtuu riittävästi. Kangas on tuttua ja toimivaa Enstexiä joka hylkii niin vettä kuin likaa. Dimex -heijastimet näkyvät hyvin pimeässä.

Loistava yksinkertainen ja edukas malli, käy lähimmällä Dimex-jälleenmyyjälläsi testaamassa housujen hyvä istuvuus!

https://www.dimex.fi/tuote/housut-6037/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][image_with_animation image_url=”23275″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]