Trendijuntti

”Ankiaa on jos ei oo Dimexiä päällä” puhelaulaa Mauri youtubessa, Maurin kavereita on myös Torsti ja Kalevi. He ovat Lieksan mettäläisiä ja heille ei kannata rueta.

http://www.youtube.com/watch?v=kkO8kULIQR4

Me päätimme muutama vuosi takaperin että vuonna 2012 Dimex rupeaa olemaan Suomen markkinoilla työvaatteiden ykkönen. Siis se merkki jota halutaan käyttää ja joka tunnetaan. Nyt on lokakuu, kohta marraskuu, luotettavien lähteiden mukaan joulukuun jälkeen tulee tammikuu ja sitten vuosi 2012, joten on pistettävä hösseliksi. Markkinaosuutta on saatu. Mutta ykkönen.. Se vaatii muutakin kuin myytyjä nuttuja.

Dimex on tuotava siis Suomen tietoisuuteen. Ketä me olemme ja ketkä ovat asiakkaitamme?

Dimexmies ei ole hipsteri, hän ei vahaa kulmakarvojaan, eikä myöskään öljyä lihaksiaan (paitsi ehkä joskus yksin, pimeässä komerossa, kun tilanne sitä ehdottomasti vaatii). Muutama todistetusti sekaan mahtuu, mutta Dimexmies ei yleensä myöskään patsastele julman-seksikkään-totisena valmiina vetämään hunksrutiinin kun valokeila häneen osuu. Dimexmies tekee töitä. Hän on perusjannu johon kolahtaa hyvä läppä ja on ylpeä siitä että tekee töitä Suomessa ja toimivissa kamppeissa. Hän ei ole ylimielinen, vaan menee elämästä läpi pilke silmäkulmassa. Dimexmies on trendikäs juntti tai sitten kuten Mauri on, trendijuntti. Siinä on muuten ero.

Se että nämä maaseudun sankarit räppäävät meistä, on upea askel. Älkääkä pojat luulko, etten huomannut sitä lempeää ivaa teidän jutussa. Senpä takia juuri, jos minuun otetaan yhteyttä, lupaan hommata teille sellaiset Dimexit, joista oikeasti voi sanoa ”dimexit istuu mahtavasti” ilman että Mauri joutuu demonstroimaan tätä vetäisemällä housunsa kainaloihin kuten ”minä oon mies” biisissä.

Eli 2012 me haluamme ponkaista vielä enemmän ihmisten puheisiin, näkyviin ja porukan tajuntaan. Suunnitelmia on jo paljon ja toteutus alkaa vuoden alusta. Kohta mäjähtää! Pysykää kanavalla.