Syksyn Rytinät

Heinäkuun viimeisinä päivinä leimahteli yläkerrassa noin 20 000 salamaa. Täällä rytisi jopa niissä määrin, että hieman mietitytti yöllä että tuleeko tuosta katosta minulle toinen peitto. Ei tullut. Seuraavana päivänä kerättiin kimpsut ja kampsut ja kirmattiin työpaikalle ihmettelemään mikä on minkäkin laitteen salasana ja myöhemmin että voiko sitä syödä muutakin iltapalaksi kuin grillimakkaraa ja uusia pottuja.

Syksyllä rytisee myös muilla osa-alueilla. Elämme innostavia aikoja. Peten kanssa istuttiin evakossa neukkarissa kesäkuun vika viikko, kun Dimexin toimisto rempattiin Leppävirralla. Hyvä että brändiyrityksellä on nyt bränditoimisto. Luemme lopulliset palautteet uudesta toimistosta vieraiden naamoilta.

Shoppailimme myös hieman kesällä, nimittäin maanlaajuisen tvkamppanjan syyskuulle. Nythän ”työmiehen vaatteet” -mainosta on saanut ihastella rallilähetysten yhteydessä mtv3maxilla ja pk-seudulla mtv3lla. Hykerrytti, kun useampaan otteeseen keväällä sain vastauksen ”no oon mä teidän mainoksia tietenkin nähnyt” kun kyselin onko merkki tuttu. Tärkeää oli että ei tehdä tapettia, mainoksen olisi iskettävä sellaiseenkin mieleen joka ei Dimexiä vielä tunne (piru parat, mikä hieno asia heidän elämästään onkaan puuttunut..).

Syksyllä Dimexin markkinointitontut touhuavat myös jo ensi vuotta varten. Askartelulistalla on kuvaston ja etenkin nettisivujen uudistaminen. Netin on palveltava asiakasta ja kuvastettava samaa nöyrän räyheää asennetta jota vedämme malliston ja muun toimintamme kanssa. Kuvasto keskittyy itse tuotteeseen ja akuuttiin täsmätietoon. Nettisivuilla voi olla muutama säkillinen enemmän infoa, mutta päämäärättömästä kikkailusta nauttii harva. Kikkailemme vaan tositarkoituksella. Nyt rakennetaan työkaluja niille jotka ostavat vaatetta ja niille jotka ovat valinneet tehdä töitä tässä maassa vaatteet päällä. Havaitsin projektin alkupalaverissa että en olekaan kaikkitietävä. Tarvitsemme apuja. Mitä sivuilta olisi löydyttävä? Mitä lisää ja mitä on nyt jo aivan liikaa? Nyt minua pitää kouluttaa, postia laatikkoon vaan.

Tervetuloa takaisin töihin, eiköhän aleta ottamaan selville mikä on homman nimi tänä syksynä ja näillä rytinöillä.