ON TOIMINTAA JA THE TOIMINTAA

Uusi vuosi tarkoittaa monenlaista toimintaa. On tehtävä uudet strategiat ja toimintasuunnitelmat. Päivitettävä visioita ja missoita. On suunniteltava tuotannon ja markkinoinnin toimia sekä pureutua vuoden uutuus tuotteisiin. Vähintäänkin tuhat ja yksi excel taulukkoa vaatii täyttämistä eikä kaikkien lempparia, tilinpäätöstä, tule tietenkään unohtaa. Erilaiset tahot haluavat vastauksia markkinatutkimuksiin ja siihen päälle kirsikaksi yllätystekijät. Mutta yksi on yli kaiken muun toiminnan, nimittäin The Toiminta.

 

The Toiminta keskittyy erinomaiseen pössikseen ja höpöhöpö juttuihin. The Toiminnalla on arvovaltainen toimikunta joka käyttää rajatonta vaikutusvaltaansa koko henkilökunnan iloisuuskäyrän nostatukseen.

 

On tärkeää suunnitella pitkälle ja paljon. Olisi hienoa, että joka kuukausi olisi jotain mukavaa tiedossa.  Aloitimme tänä vuonna ideariihellä. Tarvitaan pieniä ja suuria juttuja sekä vaihtelua, jotta kaikille olisi jotain. Koska Dimexillä eletään vuorovaikutuksen vuotta, päätimme kysellä koko porukan toiveita. Lopputulos on värikäs aivan kuten on porukkakin. Päästään mm. hiihtämään, askartelemaan, retkeilemään, joogaamaan ja bilettämään.

 

Onneksi tämän kaiken normitoiminnan välillä saadaan uppoutua The Toimintaan! En ole eläissäni heittänyt haastetta, mutta taidanpa tehdä sen nyt kuitenkin. Haastan kaikki Dimex blogin lukijat suunnittelemaan itselleen The Toiminta vuosikellon. Sitten vaan merkintä kalenteriin ja menoksi.

 

Erinomaista alkanutta vuotta! Pidetään lippu korkealla ja pää pilvissä. Voidaan luottaa siihen, että jalat koskettavat maata ilman erityistoimia.

WP_20150211_12_56_31_Pro