Miten se Vuosi 2011 Oikein Meni?

Vuosi sitten markkinatilanne oli hyvä. Lähdimme vuoteen 2011 kovilla tavoitteilla. Taloustilanne Euroopassa alkoi vähitellen menemään sekavammaksi. Kesälomien jälkeen tilanne alkoi olla sekava. Silloin päätimme, että keskitymme omaan tekemiseen ja PISTE. Emme keskity surkuttelemaan taloustilannetta, emmekä suremaan tulevaa. Teemme työmme niin hyvin kuin osaamme ja ehkä vähän tästä paremmin.

Vuosi 2011 oli meille HYVÄ vuosi. Myyntimme kasvoi toisen vuoden peräkkäin selkeästi.Tästä suuri KIITOS asiakkaillemme. Markkinatilanne ei ole ainakaan toistaiseksi sakannut niin kuin loppuvuonna 2008 tapahtui. Meidän myynnin, tuotekehityksen ja tuotannon tasot kehittyivät selkeästi viime vuonna. Meillä on ollut hyvä fiilis. Tavoitteemme vuodelle 2011 täyttyivät hyvin suurelta osalta. Suuri KIITOS henkilöstöllemme.

MITEN SE VUOSI 2012 OIKEIN MENEE?

Lähdemme vuoteen 2012 sillä mielellä, että tästäkin vuodesta tulee HYVÄ vuosi. Keskitymme edelleen omaan tekemiseen. Tavoitteet ovat kunnianhimoiset. Tavoittelemme sitkeästi myynnin kasvua. Pidämme mielessä hyvän palvelun sekä kehutun toimitusvarmuutemme. Lupaamme sen verran, minkä voimme pitää. Haluamme pelata hyökkäysvoittoista ja ROHKEAA peliä. Muistamme, että joukkueella pitää olla myös vahva puolustus ja toimiva keskikenttäpelaaminen sekä hyvä maalivahtipeli. Valmentajat sekä joukkueenjohto luovat edellytykset hyvällä joukkueelle pelata voitollisesti. Kokonaisuus ratkaisee.

DIMEX 30-VUOTTA 2012!

Dimex tulee tänä vuonna nuoren aikuisen ikään. Matkaa on jo tehty. Välillä matka on kulkenut rivakasti. Välillä matkalla on ollut mutkia. Välillä on menty pientareellakin.Ehkä vaikenta on ollut yrityksen ensimmäisinä vuosina, 90-luvun alkuvuosina sekä viime vuosikymmenen viimeinen vuosi. Aina on löydetty tielle takaisin ja matka on jatkunut. Matkasta on HYVIÄ muistoja. Suurelta osalta on menty eteenpäin hyvillä fiiliksillä. Voi olla, että suurin syy matkan jatkumiseen on ollut se, että olemme ymmärtäneet hakea apua tarvittaessa. MATKA JATKUU.

Jukka Krogerus
Toimitusjohtaja
jukka.krogerus@dimex.fi
040 – 300 4522