Mitä tapahtuu nyt, kun toimari vaihtui

Jännittävät 6 viikkoa toimarina on nyt takana ja joitain havaintoja on kerennyt tekemään.

 

Huomio numero 1: Puhelin soi 2 kertaa enemmän kuin ennen. Muutkin haluaisivat myydä monenlaisia asioita potentiaalisille asiakkaille. Ihan niin kuin mekin.

Huomio numero 2: Päivät menee hurjaa vauhtia kun päässä on 208 asiaa yhtä aikaa. Numero 209 on liikaa ja tipahtaa takaraivon kautta pois.

Huomio numero 3: Meillä toimarin työ ei ole yksinäistä. Keskustelen jatkuvasti ihmisten kanssa kohtaamistamme asioista. Yhdessä pallotellaan ajatuksia ja ideoita joista valitaan sillä hetkellä parhaat vaihtoehdot. Jos ei jaksa olla vakava, niin kannattaa nauraa hetki.

 

Yhden yhteistyökumppanin kanssa juttelin puhelimessa ja hän kertoili että oli innostuksella seurannut Dimexillä tehtyä sukupolvenvaihdosprosessia. Hän kertoi, että pätevyyttä voi hakea kahteen tapaan, joko kouluttautumalla tai työssäoppimalla. Minulla on ollut onni saada molemmat opit ja se on helpottanut siirtymää kovasti. Tehtiin isän kanssa töitä rinnakkain 8,5 vuotta. Siinä oli aikaa kohdata monia tilanteita ja keskustella paljon. Sitä kuuluisaa hiljaista tietoa siirtyi varmasti roppakaupalla myös.

 

Mikäs nyt sitten tapahtuu? Toimarin nimi muuttui hiukan ainakin. Käytännössä olemme saaneet vaikuttaa jo pitkään siihen miten tätä yritystä johdetaan. Valitut linjat on sovittu yhdessä, eikä niiden syntymisessä ole ollut suuria ristiriitoja. Näin ollen suuria muutoksia ei ole tiedossa.

 

Tulevaisuudessakin tulemme pitämään asiakkaan keskiössä ja teemme kaikkemme että palvelun taso on kiitettävä. Haluamme pitää kiinni nousujohteisista luvuista ja huolehtia yrityksen kilpailukyvystä joka päivä. Haluamme olla innovatiivisia ja ratkaisulähtöisiä. Haluamme että meidän kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Ja tämän kaiken haluamme toteuttaa hyvällä filiksellä. Niin kuin ennenkin.

 

terveisin

TJ Riitta Krogerus