Minkä arvoista mikäkin on

Tämä blogi on omistettu heille jotka tekevät työtä työmailla ammattiylpeydellä ja omilla arvoilla.

 

Me halutaan olla menestyvä kasvuyritys. Halutaan vahvat asemat ja pohjat tulevaisuuteen. Siitä voi sitten jakaa hyvää sidosryhmille ja itselle. Meidän taktiikka tähän on juosta maratonia eikä sprinttiä. Tehdä päätöksiä pitkänmatkan strategialla. Kuulin että yhdessä legendaarisessa perheyrityksessä kvartaali tarkoittaa 25 vuotta.

 

Joskus tulee päälle runners heaven niin kuin tänä vuonna. Hyvä työ tuo kasvua ja tulosta kaupan muodossa. Hurmiossakin saa kellua kun on oikein erityiset hyvät fibat. Samaan aikaan pitää juonia miten ensi vuonna, sitä seuraavana vuonna, vuosikymmenen päästä myös saadaan onnistumisia. Onnistumisista pitää oppia siinä missä epäonnistumisistakin

 

Tähän samaan pitkänajan strategiaan linkittyy aina myös dimexasenne, meidät arvot. Me etsitään ratkaisuja, pyritään olemaan selkeitä lupauksissa ja lunastamaan ne parhaan mukaan. On helpotus huomata miten usein istutaan asiakkaan tai toimittajan kanssa pöydässä samoilla perusarvoilla. Silloin kaupan teko on aina helpompaa ja ihan vaan mukavampaa kaikille.

 

Suomi on täynnä työnaisia ja -miehiä jotka pyrkii parhaaseen työnjälkeen ja antaa työn puhua puolestaan. Heillä on ammattiylpeyttä. Minä taas tunnen ylpeyttä kun näkee dimexraidan tämmöisen yksilön housun lahkeessa. Joskus tuntuu helpommalta huutaa tunturin huipulta että meillä on maailman parhaat riipputaskuhousut kuin suunnitella, tuottaa ja myydä sellaiset. Kirkkainkaan brändi ei kanna kovin pitkään huonoa tuotetta, mutta on tärkeää että kerrotaan meidän tarina ja näytetään mikä dimexin viesti on, dimexasenne. Olisiko tämä myös suomalainen luonteen piirre, kikkailemattomuus, hyvän työn arvostaminen.

 

Uutena suomalaisena piirteenä, viime aikana lanseerattu on työn arvon arvostaminen ääneen ilmaistuna. Ääneen arvostelu on mukavaa ajankulua silloinkin kun aihe on postiviinen. Ensimmäisellä kerralla voi laittaa mukaan kirosanan ja kehua työnjälkeä eikä itse ihmistä. Näyttääpä muuten aivan ********n hyvältä. Tämä homma olisi kyllä mennyt ihan ***********n ilman sinua.

 

Arvoista vielä loppukaneetti.

 

Mikä arvo on työn sujuvuudella, työturvallisuudella ja työnantajan mielikuvalla. Joskus ne voi ostaa Dimex työvaatteen hinnalla.

 

Tuire Krogerus

Hallituksen puheenjohtaja

omistajayrittäjä toisessa polvessa

maanantai aamupäivä -filosofi

ja nauruisa immeinen