Millä tyylillä lähdettiin vuoteen 2014?

Tervehdys

Millä tyylillä lähdettiin vuoteen 2014?

Viime vuoden loppupuolella arvioitiin tai arvailtiin vuotta 2014. Mitä se tuo tullessaan? Arvioimme rohkeasti, että vuodesta 2014 tulee hyvä. Niin kuin perheyrityksessä yleensäkin, jalat pidettiin lujasti maassa, vaikka pää kurkotteli pilviin. Tässä maailmantilanteessa on vaikea nähdä kovin pitkästi eteenpäin.  On vain rohkeasti matkattava eteenpäin. Keskityttävä omaan tekemiseen eikä tulevaisuuden murehtimiseen. Tehtävä niitä asioita, joihin voi vaikuttaa.  Niitäkin on meillä kaikilla riittämiin.

Miten meni vuoden 2014 neljä ensimmäistä kuukautta?

Voi sanoa, että neljä ensimmäistä kuukautta ovat olleet positiivisia. Välillä on varsinkin Ukrainan tilanne aiheuttanut pelkotiloja. Toistaiseksi markkinatilanne on pysynyt vakaampana kuin välillä on näyttänyt.  Uskon, että tekemämme työ on edelleen oikeasuuntaista ja eteenpäin vievää.  Tiedämme ja tiedostamme, että asiakkaat eivät ole meistä riippuvaisia, mutta me olemme täysin heistä.  Kun asiakasnäkökulma katoaa horisonttiin, niin homma lähtee ”lapasesta”.  Yritetään pitää lapaset lujasti kädessä.

Miten ne vuoden 2014 kahdeksan seuraavaa kuukautta menevät?

Tämän kirjoittaminen jo minuakin vähän ”hirvittää”. Olisi tämä arvio parempi antaa joulukuun loppupuolella.  Hyvään asiakaspalveluun panostamalla voi loppuvuotta katsella positiivisesti. Sen ylläpitäminen, kehittäminen on meidän asiakaspidon ja kasvun avainelementtejä. Positiivinen näkemys loppuvuodesta johdattaa meitä toimimaan oikealla rytmillä. Voimme keskittyä olennaiseen eli omaan tekemiseen. Jatkamme matkaa valitsemallamme reitillä. Välillä matkalla mennään metsän puolelle. Ei se mitään. On tärkeä ymmärtää navigoida jälleen reitille. Arvio siis loppuvuodesta on se, että se tulee olemaan hyvä. Tulihan se sieltä.

Oikein hyvää kevättä toivottaen,

Jukka Krogerus

Toimitusjohtaja

040 – 300 4522

jukka.krogerus@dimex.fi