Messuamista

Logistiikkamessut takana ja muutamat vielä edessä!

Messuilla olo on aina tervetullutta vaihtelua. On hienoa päästä juttelemaan asiakkaiden kanssa ja saada vinkkejä tuotteisiin. Bisnettiä siellä tietenkin puhutaan paljon ja yritetään päästä keskustelemaan uusien asiakkaiden kanssa, mutta tapahtuu siellä paljon sellaista mikä ei niin tiukasti liippaa työasioita.

Näille messuille suunnittelijamme ja ompelijamme loihtivat uuden hienon katseenvangitsijan tai show stopperin. Se on neon punainen iltamekko. Varsinkin miehet palaveerasivat puvun edessä ja ihmettelivät uusinta työvaatemuotia. Useat kuvittelivat mekkoa emäntiensä päälle. Vaikkakin ainakin yksi huomautti, että täytyy ensin varmaan hankkia se emäntä.

Osastollamme oli soranluonti kisa. Se pitikin meidät kiireisinä. Siinä innostui pojat ja miehet sekä tytöt ja naiset testaamaan tarkkuuttaan ja voimiaan. Meinasi mennä kisailun puolelle ja monelle oli pakko antaa useampi yritys. Neuvoja ei säästelty ja ääni saattoi ajoittain nousta kiihtyneessä mielentilassa. Sora pöllysi ja hiki lensi. Joka päivän lopuksi katsottiin päivän parhaat tulokset. Onnittelu voittajille!

Yksi asia veti usean vierailijan vakavaksi. Arvonnassa kysyttiin, että mikä olisi sopiva nimi uutuustakille. Siinä saattoi vierähtää pitempikin tovi ja kynä siirtyä suun puolelle houkuttelemaan mieltä rokkaavaa vaihtoehtoa. Kerroin monelle, ettei ole pakko laittaa jos ei tule mieleen, mutta kyllä suomalaisen sisukkuus on ihailtavaa. Periksi ei anneta jos kerran on päätetty yrittää!

Sokerina pohjalla messuosastolla oli tietenkin meidän innokas messuporukka. Siinä päästiin jo melkein torifiiliksiin kun messuemännät ja –isännät houkuttelivat porukkaa hypistelemään vaatteita ja osallistumaan kisoihin.

Tervetuloa osallistumaan messumaniaamme myös syksyn messuilla!