Kuljetusmessuilta kesän viettoon

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Osallistuimme kesäkuun puolessa välissä messuille Helsingissä.

 

Kyseessä oli Pohjoismaiden suurin Logistiikka- ja Kuljetusalan ammattitapahtuma, jossa vieraili kolmen päivän aikana noin 12 500 kävijää.

 

Tapahtuma toteutui varsin näyttävällä tavalla mm. suuren ulkoalueen myötä, ja oli hienoa, että kuorma-autojen maahantuojat olivat jälleen mukana.

 

Messuja kohtaan oli kieltämättä osastolle lähtiessä hieman ristiriitaiset tunteet; miten suuri on kävijämäärä ja millaisia keskusteluja onnistumme osastollamme käymään.

 

Näyttely jakaantui selvästi eri osa-alueisiin; autot sijoittuivat kuljetus- teeman alle, tarjolla oli logistiikkaa sisälle ja ulos sekä uusimpana erilaisia älylogistiikan ratkaisuja.

 

Logistiikassa ihmisen osuus tavaroiden, palveluiden tai tiedon siirtämisessä on edelleen merkittävä. Vaikka uutisvirrasta saamme bongata huomioita miehittämättömien autojen testaamisesta milloin missäkin, niin todellisuus Suomessa lienee se, että kuljetusalan ammattilaiset ovat haluttua työvoimaa monissa yrityksissä.
Meitä kiinnostava osa-alue tapahtumassa oli asiakkaat, ihmiset ja heiltä saatava palaute, jota voimme hyödyntää tulevaisuuden työvaatteita suunniteltaessa. Lienee oikeutettua todeta, että 12 500 kävijää on varsin vaatimaton määrä huippuvuosien lähes 70 000 hengen määrään verrattuna.

Kuitenkin keskustelut osastollamme kävivät vilkkaina aina torstaista lauantaihin saakka. Harmi, että koulujen lomat olivat ehtineet jo alkaa. Olisimme mielellämme vaihtaneet ajatuksia alan opiskelijoiden kanssa. Tulevaisuuden tekijöiden ja päättäjien mielipiteillä on merkitystä.

 

Voimme hyvillä mielin soveltaa messuilla saamiimme kymmeniin palautteisiin mm. vaaligallupeista tuttua tilastomatematiikkaa, jossa tietty otos kohderyhmästä edustaa koko kohderyhmää. Saamistamme kehuista ja kehittämisehdotuksista päätellen Dimex on edelleen ykkösjuttu kuljettajien keskuudessa. Ja niin sen toivotaan olevan myös tulevaisuudessa. Se on myös meidän tahtotilamme.

 

Kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita ihmisiä, nykyisiä asiakkaita ja tulevia sellaisia hyvistä kohtaamisista!

 

Vaatteita käyttävät kaikki!

 

Hyvää kesää toivoo Dimexin porukka![/vc_column_text][image_with_animation image_url=”20225″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]