Hyviä Tyyppejä

Sivuillemme läjähti asiakaspinnassa työskentelevien henkilöidemme valokuvat. Se on jännää aikaa varsinkin meille mannekiineille.

Valokuvaus tilanne on suurimmalle osalle kansalaisista jonkin verran tutisuttava tilanne. Sitä se on ainakin minulle. Valokuvaajan edessä piti hymyillä ja liikutella leukaa ylös, ala, oikealle ja vasemmalle. Samalla pitäisi hallinnoida naaman väriä ja väkinäistä irvistystä. Suurin osa asteli tilanteeseen kuin telotukseen. Toivottavasti tästä selvittiin kuitenkin ilman fyysisiä vammoja.

Mutta, olipa muuten kiva seurata kuitenkin meidän porukkaa. Siellä on kuulkaat extra hienoa porukkaa. Ja erilaisia, mielenkiintoisia, persoonia. Olemme olleet onnekkaita. Meille on suotu hyviä tyyppejä töihin. Se on hienoa kun ympärillä on porukkaa jonka kanssa saa nauraa itselleen ja hiukan niille muillekin.

Me eletään Dimexillä lupausten ja lunastusten maailmassa. Myynnissä tehdään erilaisia asiakaslupauksia, jotka voivat koskea mm. tuotteen fyysistä laatua tai ulkonäköä, toimitusvarmuutta tai – nopeutta, tai vaikkapa laskutustapaa. Monesti tilanne on se että lupaukset lunastaa aivan eri porukka kuin lupaajat ovat olleet. Hyviin tyyppeihin on helppo luottaa. Tehdään yhdessä töitä että lupaukset tulee lunastettua.

Käykääpä katsomassa, miltä näyttää meidän porukka. Henkilökohtaisen mielipiteeni mukaan: näyttää helkkarin hyvältä!

-Riitta Krogerus-