Hyvää päivää ja huomenta

Nyt on Krogeruksen klaanin vanhemman sisaruksen kirjoitusvuoro. Siskoni Tuire epäili, että koko vaatetusteollisuus vapisee minun saavuttua palvelukseen. Rehellisyyden nimissä vapinaa ei ole kyllä ollut huomioitavissa, ei edes pientä tärinää. Mutta onneksi omat puntit on jo saanut kokea ensi tutinansa.

Ensimmäiset kuukaudet Dimexin aktiivipalveluksessa ovat ohi. Ne ovat olleet innostavia, haastavia ja kaikin puolin mielenkiintoisia. Uusien asioiden tulva on ollut valtava ja siinä on ollut tukka hetkittäin sekaisin, mutta vaikeuksien kautta voittoon on ollut aina yksi elämän johtoajatuksistani. En jaksa odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Toivottavasti joitain oikein haastavia pähkinöitä purtavaksi.
Olen saanut näin aluksi mietiskellä kovasti erilaisia asioita koskien myyntiä, markkinointia ja tuotesuunnittelua, sillä juuri näihin asioihin olemme päättäneet panostaa voimakkaasti tulevan vuoden aikana. Valmennuksen temmellyksessä olemme kiteyttäneet tahtotilaamme neljän T:n kautta. TYYLIKKYYS, TURVALLISUUS, TOIMIVUUS ja TYYTYVÄISYYS. Mitäs se sitten oikein meinaa? Tässä joitain minun ja yhteisissä keskusteluissa nousseita ajatuksia.
Tyylikäs vaate on mukava laittaa töihin lähtiessä päälle. Työvaatteessa tuntee olevansa ammattilainen ja uskottava tekijä. Ensivaikutelma pelaa käyttäjän pussiin. Tyylikäs vaate tekee luotettavan kuvan ja viestii voimakkaan positiivisesti yrityksestä, jossa työskentelee. Hyvän näköisessä vaateessa kuljetaan selkä suorassa ja pilke silmäkulmassa. On yksinkertaisesti hyvä fiilis.
Turvallisuus niin töissä kuin vapaa-ajallakin on enenevissä määrin tärkeä aihepiiri. Pimeillä teillä, liikenteen keskellä, on ensisijaisen tärkeää tulla huomatuksi. Näkyvyyden tärkeys on huomattu myös esimerkiksi satamissa ja rakennusteollisuudessa. Tulevaisuudessa voisi kuvitella, että näkyviä vaatteita käytetään myös suurissa halleissa ja teollisuuspihoilla. Niillä ajetaan erilaisilla työkoneilla ja valaistus voi olla ajoittain heikko. Näkyvyyden lisäksi tärkeitä ominaisuuksia voivat olla palosuojaus ja antistaattisuus. Mutta näiden lisäksi on esimerkiksi tärkeää, että tuotteessa ei ole helposti kiinni jääviä osia. Onnettomuuden hetkellä turvallinen vaate on todellinen hengenpelastaja.
Toimivuus on aina ollut lähellä dimexiläisten sydäntä. Olihan ”toimiva työvaate” pitkään mainoksissamme. Vapaa ajalla voi aina silloin tällöin kestää hankaavia kenkiä, puristavia paitoja ja epäkäytännöllisiä materiaaleja. Töissä tilanne on eri. Toimiva työvaate on eittämättä niin tyylikäs kuin turvallinenkin, mutta se on myös mukava päällä ja siinä on helppo liikkua. Se on, tarpeen mukaan, lämmin tai hengittävä ja se kestää vaativissa olosuhteissa. Jokaiselle työkalulle löytyy oma paikkansa, kännykkä on suojassa ja korttikoteloon voi sujauttaa henkilökortin. Toimivaa työvaatetta ei huomaa. Se ei ilmoita olemassaolostaan päivän aikana, vaan palvelee käyttäjäänsä pyyteettömästi. Työskentely on vaivatonta ja tehokasta.
Tyytyväisyys kokoaa kaikki edellä mainitut yhteen. Tässä kohdin satsataan palveluun. Me haluamme palvella asiakkaitamme rennolla asenteella, lujalla ammattitaidolla, ehdottomalla luotettavuudella ja vielä kaiken lisäksi nopeasti. Meidän kanssa on helppo asioida. Varsinkin perjantaina iltapäivällä saattaa saada kaupan päälle vielä muutamat raikuvat naurut, jos vain osaa yhtään vitsiä vääntää. Tyytyväisyys on koko paketti. Siihen vaikuttaa kaikkien dimexiläisten toiminta ja tämä on meillä kaikilla tiedossa!
Näin loppuu ensimmäinen blogikirjoitukseni. Jos vain tulee mieleen jotain, mikä puuttuu pohdinnastani tai jos on niin surkeasti käynyt, että on tarve kertoa epäkohdista, niin olkaa yhteydessä. Jokainen palaute tai vinkki on meille kullan arvoinen. Vuoden 2010 ensimmäisen blogin aihe on vielä täysin auki. Jännityksellä odotan itsekin, mitä keksitään!