Hyvä vuosi 2012

Olemme muokanneet, uusineet ja viilanneet toimntatapojamme viime vuosina. Olemme tarkemmin selvittäneet missä mennään ja mihin haluaisimme mennä ja miten sinne voisi yrittää. Tässä muutoksessa olemme entistä paremmin oppineet iloitsemaan onnistumisista. Vaikka kuinka hankalalta tuntuu sanoa, varsinkin ilman mutta sanaa, niin meille oli hyvä vuosi 2012. Meille suomalaisille tämän sanominen on vaikeaa. Entä, jos tulevina vuosina ei menekään hyvin? On monia sanontoja, esimerkiksi: itku pitästä ilosta ja niin edelleen, mitkä kumoavat onnistumisia. Mielestäni on kuitenkin oltava rohkeutta iloita onnistumisista ja sanoa se äneen. Meillä oli kolmas hyvä vuosi peräkkäin.

Onko meillä ollut haasteita ja haasteellisuutta? On ollut, niin kuin elämässä ja työelämässä yleensäkin. Voin paljastaa, että meillä on ollut jopa ongelmia ja vaikeita hetkiä. Nekin kuuluvat elämään. Ehkä tämän oivaltaminen, antaa lisäpotkua tekemiseen. Tottakai maailman ja sitä kautta Suomen taloustilanne vaikuttaa jopa Leppävirralle. Se ei tee mutkaa meidän kohdalla. Jokatauksessa se ei ole syöksynyt niin kuin vuoden 2008 lopulla tapahtui. Tilanne on säilynyt parempana. Olemme sitkeästi ja roheasti keskittyneet omaan tekemiseen. Siihen vaikuttaminen on helpompaa kuin maailman talouteen.

HYVÄ VUOSI 2013

Olemme alkaneet rakentamaan hyvää vuotta 2013. Lähdemme siitä, että vuodesta 2013 tulee hyvä. Meillä ei ole mitään syytä tai aikomusta ylimielisyyteen. Ei ole mitään syytä olettaa, että taloustilanne maailmalla /Suomessa lähtisi nopeaan nousuun.Tämä on tosiasia. Kilpailu on meidänkin alalla kireää. Se kuuluu markkinatalouteen. Se on hyvä asia. Kilpailijamme tekevät hyvää työtä. Suomesssa toimii hienoja yrityksiä työvaatealalla. Olemme lähteneet innostuneina ja rohkeina vuoteen 2013. Olemme jopa niin rohkeita, että sanomme sen ääneen.

Olen varma, että tänäkin vuonna riittää haasteita ja saattaa paikotellen esiintyä myös ongelmia. Aina ei ole mukavaa. Ollaan välillä elämässä epämukavuusalueella. Olen myös varma, että alkanut vuosikin tarjoaa onnistumisia ja sitä kautta iloa. Vuodesta 2012 olen erityisen iloinen siitä, että meillä työ hyvinvointi säilyi hyvällä tasolla. Meillä on tekemisen meininki. Sen säilyttäminen ja kehittäminen on erityisen tärkeää.

Kiitän asiakkaitamme, yhteistökumppaneitamme sekä dimexiläisiä vuodesta 2012. Toivotan kaikille HYVÄÄ alkanutta Vuotta 2013.

Jukka Krogerus Toimitusjohtaja 0403004522 jukka.krogerus@dimex.fi