Hygge ja Dimex Heimo

Sen sijaan että olisin ollut naama liimattuna kirkasvalolamppuun  tai vetänyt maxit kuntosalilla, tänä talvena olen loiventanut talven energiatason vaihteluja hyggeilyllä. Hygge on tanskalainen termi. Tanskalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Hyggeen liittyy läheisesti lämpimät viltit, kotitöitten välttely, kynttilänvalo, punaviini ja tee. Talven ja pimeyden fiilistely.

Koska hygge on niin trendikästä, pitää varoa, ettei yritä olla paras hyggeilijä kaikista ns tophygge. Koska vertailemme itseämme niin kovasti sosiaalisessa mediassa, asiat muuntuvat helposti kilpaluksi. Sen lisäksi että olen aktiivinen äiti, menestynyt bisnesnainen ja harjoittelen kolmatta triathlonia varten, meditoin myös joka päivä. Olen äärimmäisen tehokas, mutta oh silti niin läsnä (toimhuom. edelliset lauseet saattavat sisältää liioittelua ja jopa valheita, ei pähkinää). Kunnianhimoa arvostan, mutta rentous pitäisi säilyä, jotta voimme olla itsellemme hyviä ja muillekin, töissä ja kotona.

Somen toisella laidalla silti löytyy jotain todella arvokasta. Se ei ole kilpailua vaan yhteenkuuluvuutta. Onko some sittenkin joukkuelaji? Somesta löytyy oma heimo. Meidän tapauksessa Dimexheimo. Siellä ei itku kurkussa juoda sellerimehua ja crossfitata tai meditoida metri maan pinnasta taikka paheksuta ja syyllistetä nykyilmiöitä. Työnainen tai -mies pistää aamulla dimexit päälle, menee töihin, ottaa kuvan, jos siellä on jotain erityishuomionarvoista. Hän ottaa myös kuvan, kun hän vaan näyttää että täällä sitä ollaan töissä ja dimexit on päällä.

Me Dimexillä haluamme olla parhaita, mutta ei vimmaisesti, ei vain pinnalta. Dimexasenteella. Rento suoritus. Vaikka olemme tänäkin vuonna kasvaneet, voin käyttää jopa sanaa huimasti, joka nurkalla on parantamisen varaa. Ikinä ei ole valmis, mutta nautitaan niistä hyvistä jutuista ja tuloksista. Hyggeillään tässä hetkessä heimona.

Kiitos kaikille dimexiläisille ympäri Suomea ja maailmaa, heille jotka myyvät dimexiä tai toimittavat materiaaleja tai ompelevat tai suunnittelevat meidän vaatteita. Kiitos niille jotka päättävät meidän kanssa jatkaa kumppanuutta ensikin vuonna ja heille jotka tulevat uusiksi jäseniksi meidän heimoon. Kiitos heille jotka aamulla pistävät dimexit päälle. Me varmasti teemme parhaamme nyt ja ensi vuonna, dimexasenteella.

Ajatelkaa kuina ihana juttu myös tanskalaisille. Ensi vuonna he voivat olla vieläkin onnellisempia, jos siellä aletaan käyttämään Dimexiä.

Hyggeä Joulua ja ihan parasta Uutta Vuotta!