Hallituksen uusi jäsen

Olen Kati Saari ja olen liittynyt Dimexin hallituksen riveihin huhtikuusta.

Jännittävää ja innostavaa samalla kertaa.

Tämän oudon kevään aikana on hallitustyöskentelymme alkanut todella normaalista poikkeavalla tavalla. Ehdimme tavata kasvokkain hallituksen puheenjohtajana toimivan Tuiren kanssa juuri ennen kuin Korona jähmetti koko Suomen. Muihin hallituksen jäseniin tutustuin parin kuukauden ajan Teamsin kamerakulmien ja katkovien ääniyhteyksien kautta. Lopulta tapasimme kesäkuussa Tampereella melkein kaikki ihan livenä, ja positiiviset ensivaikutelmani tulevasta yhteisestä matkastamme vaan vahvistuivat.

Tästä tulee hyvä reissu!

Minun on oltava rehellinen: en tiennyt Dimexistä mitään, ennen kuin meidät Tuiren kanssa yhdistettiin yhteisen kontaktin toimesta. Olin huomannut Tuiren ja Riitan naisenergiaan Kauppalehden menestyjissä aikanaan, mutta en yhdistänyt päässäni asioita ennen kuin herra Google auttoi. Minut vaikutti – liiketoiminnan kovan kunnon ja hyvän markkina-aseman lisäksi – se YouTube video, jossa avataan Dimexiläisyyttä. Oikeaa asennetta ja rehellistä puhetta. WOW.

Jo nyt voin ilokseni kertoa, että tapa ja reippaus tekemisessä, ja reiluus ja no bulls**t lupaus asenteessa ovat totta! Niitä ei olla keksitty mainosmiehen kynästä, vaan ihan Leppävirran tehtaalla. Kuten pitääkin. Aitoa ja rehellistä.

Tuotteeseenkin olen tutustunut jo ”käytännön toimissa” kun aktiivisena pyöräilijänä olen ryhtynyt käyttämään heijastimilla varustettuja yläosia maantiellä ajaessani. Niissä paidoissa nimittäin näkyy kaukaa! Ja housut todella istuvat kuin hansikas, joustoa ja jämäkkyyttä juuri oikeissa paikoissa.

Minä olen onnentyttö, että pääsin tähän joukkueeseen, jossa taito, henki ja tahto ovat oikeassa tasapainossa. Minä osaltani tuon mukaan hippusen hullutta, kauhallisen kokemusta kaupasta kotimaassa ja rajojen ulkopuolella, ja viipaleen markkinoinnin ja brändinrakennuksen osaamista. Olen oman elämäni Peppi Pitkätossu, enkä ota asioita heti annettuina, vaan kysyn usein myös miksei juuri toisinpäin olisi parempi. Eihän valita helpointa vaan paras ratkaisu, koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tavoitteenahan on aina Dimexin paras, nyt ja tulevaisuudessa.

 

Aurinkoista ja mansikkaista kesää!