Esittelyssä tuotannon tiimi

Pyysin Dimexiläisiä kuvailemaan toisiaan. Homma tehtiin salakavalasti ja anonyymisti. Kehuttiin toisiamme selän takana oikein urakalla. Esittelemme nyt nettisivuilla tiimeittäin ja työtehtävittäin porukkaa kuvien sekä työkavereiden kuvausten avulla.

Dimexiläisiä on 23. Meidän keski-ikä on 38 vuotta. 90-luvulla syntyneitä on yksi, 80-luvulla yhdeksän, 70-luvulla seitsemän, 60 luvulla kolme ja 50-luvulla myös kolme.

 

Tässä ekana meidän tuotannon jengi joka vastaa automaattileikkurin pyörittämisestä ja varaston hommista:

Paatulla (Dimexille tuli eka kertaa vuonna 2011) on viihdyttävät jutut ja erinomainen asenne. Hän on rauhallinen, mutta reipas. Paatun kanssa on helppo käydä asioita tarvittaessa läpi ja homma toimii kuin sovittu.

Tiimipäällikkö Mika (Dimexillä vuodesta 2003) on savolainen sutkauttelija. Hän pysyy asiassa, tykkää kebabista, on rento ja hyväntuulinen ja uskaltaa sanoa oman mielipiteensä.

Tiina (Dimexillä vuodesta 1997) on nopealiikkeinen, sähäkkä tekijä joka pistää tapahtumaan. Sairaan nopee. Tiina on mukava juttukaveri ja aina vastaa aamulla huomenet hymyillen.

Marketta (Dimexillä vuodesta 1982) on aina hyvällä ja leppoisalla tuulella. Marke on alkuperäistä Kuljettaja Pukineen edustajistoa. Hän on mukava ja auttavainen tyyppi.

 

IMG_1686 (5)