Esittelyssä myyntitiimi

Pyysin Dimexiläisiä kuvailemaan toisiaan. Homma tehtiin salakavalasti ja anonyymisti. Kehuttiin toisiamme selän takana oikein urakalla. Esittelemme nyt nettisivuilla tiimeittäin ja työtehtävittäin porukkaa kuvien sekä työkavereiden kuvausten avulla.

 

Meitä on 23. Keski-ikä on 39 v.  80- luvulla syntyneitä on 10, 70-luvulla 7, 60-luvulla 3 ja 50-luvulla 3.

 

Ollaan jo esitelty tuotannon tiimi, mallimestarit, näyteompelijat, markkinointijohtaja ja tuotantopäällikkö. Nyt vuorossa myyntitiimi.

 

Tanja (Dimexiläinen vuodesta 2011) aurinkoinen, räväkkä ilopilleri. Mahoton naurattaja.

Eija (Dimexiläinen vuodesta 1998) kokenut myynnin backstagen lady, koko porukan äeti. Tosi hyvä asiakaspalvelussa

Joonas (Dimexiläinen vuodesta 2007) hassunhauska kaveri joka jeesaa aina, heittelee hauskoja sutkautuksia ja laulelee devakukku de töitä tehdessään.

Anne (Dimexiläinen vuodesta 1998) meidän oma ihana kyyläkalle ja luottopakki. Kun Anne pistää tuulemaan, niin silloin pois alta kaikki risut  ja männynkävyt.

Jenni (Dimexiläinen vuodesta 2011) ihana ja sympaattinen hassuttelija, reipas ja jämpti hieno tyyppi. Tehokas ja luotettava.

Taivolla (Dimexiläinen vuodesta 2006) hieno taito olla osa tiimiä vaikka nähdään harvoin ja aina kun nähdään, hän jaksaa hymyillä ja olla ystävällinen. Itsenäinen, innostunut moniosaaja Baltian alueella.

Kim (Dimexläinen vuodesta 2014) sanavalmis, huumorintajuinen, rohkea kaveri. Aktiivinen. Uusia ideoita ja vanhojen haastamista, heittää hyviä kysymyksiä.

 

myyntitykit