@dimexworkwear #dimex

i 02 D(1)

Dimexin tuotekehitys pohjautuu monenlaiseen kikkailuun.

Käymme läpi kootusti reklamaatiot ja reagoimme jos joku ongelma on kasvanut. Reklamaatioita tulee sen verran kohtuullisesti, että jopa 10 lisärekkulaa vuodessa tiettyyn ongelmaan, on asia johon tartutaan. Tänäkin vuonna on kolme isompaa projektia meneillään vaatteiden kestävyyden parantamiseksi entisestään.

Palautteet käymme läpi kaikki ja muutoksia tehdään jatkuvasti ”seuraavaan järkevään erään”. Lause jota olen hokenut sen verran ahkerasti että luultavasti tulee olemaan omaelämänkerran nimi.

Teemme tuotekehityskyselyitä jälleenmyyjillemme, jotta saamme kattavasti markkinoiden näkemyksen mikä pitäisi olla suunta. He ovat korvaamaton apu. Useammat myyvät useita merkkejä ja tapaavat niin monenlaista työmiestä että heidän kanssa syväluotaus Suomen työmaille on aivan eri tasolla kuin jos tekisimme sen itse. Viime vuonna he kertoivat meille että Dimex on tuotekehityksessä työvaatemarkkinoiden edelläkävijä.

Tähän sopii (ja ei sovi) sanonta: Voi mahoton paikka ja uusissa housuissa!

 

I have a dream.

Pysyä koko ajan liikkeessä, tehdä parhaita tuotteita, tarjota parasta palvelua.

Tähän me tarvitaan vaan lisää tavaraa kouruun.

Missä ovat ne ihmiset joita emme ole vielä tavoittaneet ja joilla on raskas sana sanottavana dimexeistä.

Löysin yhden paikan:

#dimex

Kun katselin selfieitä joissa on työvaate swagger hippeimmillään, tuli herkkis olo. Puhutaan paljon somemarkkinoinnista ja someläsnäolosta, mutta tässä ei ole kyse nyt siitä. Meillä on nyt instagram tili koska me halutaan nähdä kenen päällä meidän vaatteet on, tietää mitä mieltä niistä ollaan.

 

Joskus on vaan niin hyvä olo tästä kaikesta. Kuten viime viikolla kun kävin vaihtamassa renkaat, ja tyyppi tiskin takana dimexeissä kertoi että nämä on parhaat housut jotka on ollut koskaan päällä. Nyökkäsi sillä tavalla vakuuttavasti silmät selällään. Melkein vedin ylävitosen. Pelotti että olisin jäänyt vaan yksin liioiteltiin tervehdysasentoon, joten pidin käden taskussa ja kiittelin.

Tapahtui myös viime viikolla. Näin raksaporukan kävelevän dimexit päällä törkeän hyvännäköisenä työmaata kohti ruokkikselta. Teki mieli avata auton ikkuna ja huudella kaikenlaisia kohteliaisuuksia. Näin en tehnyt myöskään, koska he eivät välttämättä olisi tietäneet että olen dimexiläinen.

 

Hehkuttelen pienin askelin nyt kuitenkin. Alla linkki klassikko biisiin maanrakennusalalle. Jos joku teille huutelee mustasta citymaasturista, niin älkää suuttuko, minä vaan olen niin kauhian kiitollinen. Teidän kanssa me pystytään joka vuosi kehittämään hommaa eteenpäin ja rakentamaan Suomen parhaat työvaatteet.

Do the kaivinkone

https://www.youtube.com/watch?v=jxavdAxoWmc

 

terveisin,

Tuire Krogerus

Hallituksen Puheenjohtaja

tuire.krogerus@dimex.fi