Dimexin tyypeistä

Elokuussa tulee itselleni täyteen Dimex-vuosia 19. Aika on mennyt siivillä. Vuosiin sisältyy monenlaisia tilanteita, tapahtumia ja ihmisiä. Oma työnkuvanikin on mukavasti muuttunut vuosien saatossa. Ei ole päässyt sammaloitumaan penkkiin kiinni.

 

Puhumme Dimexheimosta ja me olemme sen alku ja juuri. Tiiviiseen myyntitiimiimme kuuluu monenikäistä ja erilaista persoonaa. Haluankin esitellä heidät teille omasta näkökulmastani, olemme päivittäin niin paljon tekemisissä, että voimme puhua jo jonkin sortin Dimex-perheestä.

 

Eija on ollut puoli vuotta pidempään talossa kuin minä. Hänen vastuualueena on Outlet. Palvelee siellä joka päivä reippaana eikä taida ovesta poistua juuri kukaan ilman Dimex-tuotetta kainalossa. Eija on asiakaspalvelijana täysi kymppi. Vapaa-ajallaan Eija lukee paljon ja vetää kuntopiiriä.

 

Taivo on meidän Eestin myyntitykki. Muutamia kertoa vuodessa Taivo vierailee Leppävirran toimistolla. Hänen vastuu-alueena on Baltia kokonaisuudessaan ja konttori sijaitsee Tallinnassa. Taivo on hyväntuulinen ja suomen kieltä mainiosti taitava Dimexiläinen. Vapaa-ajallaan hiihtää ja pyöräilee.

 

Joonas on meidän it-nörtti. Tuli aikoinaan tuotannon puolelle töihin ja sieltä napattiin nohova nuori mies myyntitiimin remmiin. Joonaksen on mukava olla töissä Leppävirralla naisten ympäröimänä. Hänen alueena on Pohjois-Suomi, jota käy kiertämässä parisen kertaa vuodessa. Joonas on korvaamaton apu mitä tulee tietokoneisiin ja ohjelmisto-ongelmiin. Vapaa-aikanaan hän kalastaa.

 

Jenni on ollut muutaman vuoden meillä töissä ja sinä aikana ehtinyt pyöräyttää jo pari tenavaakin maailmaan J Jenniltä onnistuu mikä vaan. Hyvin tyynen rauhallisesti ottaa tehtävät vastaan ja hoitaa ne suit sait sukkelaan. Homma vaan tapahtuu. Vapaa-ajalla harrastaa todella paljon liikuntaa. Jennin kanssa ei passaa lähteä kilpailemaan miten onnistuu tankotanssi….

 

Kim on meidän Tampereen myyntitykki. Muutama vuosi talossa on jo pyörähtänyt. Kim vierailee joukossamme Leppävirralla aina silloin tällöin, suurimmaksi osaksi on kuitenkin tien päällä asiakaspinnassa. Kim on hyvin tyynen rauhallinen ja asiallinen, mutta kyllä pilkettä silmäkulmasta löytyy 🙂 Kim on haka venäjän kielessä. Liikuntapuolesta tiedän sen verran, että on harrastanut painia.

 

Lotta saapui vuosi sitten meille apuun mm. outletiin. Kävi niin, että reipas nuori nainen jäi meille ja aloitti oppisopimuksella opiskelemaan viime syksynä. Asiakaspinnassa Lottaa näkyy paljon mm. puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lotalla on pari kissaa, jotka pitävät Lotan illat yllätyksellisinä. Autot ja hevoset taitavat olla myös Lotan sydäntä lähellä.

 

Jasmin on meidän viimeisin ja nuorin tulokas. Hän tuli tiimiimme apuun viime syksynä ja todella näppäränä tekijänä aloitti nyt vuoden alussa oppisopimukseella opiskelemaan merkonomiksi. Kuten Lottakin niin hänkin on paljon asiakaspinnassa puhelimen sekä sähköpostin välityksellä. Jasmin on myös eläinrakas ihminen, kaksi kissaa löytyy kotosalta.

 

Jokaiselle meille tiimissä on tärkeää, että asiakkaamme saavat meiltä hyvää ja hyväntuulista palvelua. Se on meidän palvelumme ydin. Otamme mm. siihen liittyen jatkuvasti palautetta vastaan kuten otamme sitä itse konkreettisista Dimex-tuotteista. Samoin meille itsellemme on tärkeää, että työyhteisöömme kuuluvat työkaverit, jotka arvostavat toisiaan. Meillä tämä omasta mielestäni toteutuu hyvin.

 

Mutta ilman teitä hyvät asiakkaat ei olisi meitä täällä Dimexillä, joten ollaan kuulolla ja näkyillään 🙂

 

-Anne Lamberg-