Dimex mukana Latelan uudessa projektissa

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Latela on realitysarja kahdesta pirkanmaalaisesta autoharrastetallista, ja se on saavuttanut suuren suosion pyörittyään YLE:n tv-kanavilla jo kolmen tuotantokauden verran.

 

Dimex vaatetti Latelan pojat heidän uusinta hyväntekeväisyysprojektiaan varten asianmukaisella varustuksella.

 

Näin Riku Latelasta kertoili tempauksesta tarkemmin:

 

”Saimme yhteydenoton Hankinta Vinkit lehdeltä sekä Volvo Ce:ltä että alkaisimmeko me rakentamaan vaihtolavaa johon tulisi sauna ja palju, no mistäpä me kieltäytyisimme varsinkin kun kyseessä on hyväntekeväisyystempaus. Tämän rakennelman on siis tarkoitus valmistua kesän aikana ja koko homma huipentuu syyskuussa Hyvinkäällä järjestettävään Maxpo tapahtumaan jossa rakennelma huutokaupataan ja kaikki tuotto menee SYLVA Ry:lle eli suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi. Projektista tulemme päivittelemään joitakin projektikuvia tänne sivullemme. Lisää projektista löytyy www.hankintavinkit.fi näköislehdestä.” 

 

Klikkaa oikealta isommaksi havainnekuva projektista, sekä muutama projektikuva!

 

Muista seura meitä, ja tietysti myös Latelaa Instagramissa:

 

Latela Facebookissa:

 

https://www.facebook.com/pages/Latela/292458144153266?fref=ts

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image_with_animation image_url=”20075″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][image_with_animation image_url=”20081″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][image_with_animation image_url=”20105″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][image_with_animation image_url=”20111″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]