Dimex 2019 formulat ja New Age-näkökanta.

Nyt voidaankin avata vähän näkökulmaa tuoreilla silmillä parin kuukauden Dimex kokemuksella minunkin toimesta. Osa seuraajistamme onkin huomannut varmaan tiimimme kasvaneen ja samalla lisääntyneen näkyvyytemme F1-maailmassa.

Tämä ei siis ole mitään Bullsh*t-kamaa, vaan täyttä totta tietenkin ja mitä vaativammasta hommasta on kyse, niin Dimexin tuotteet on ainoa vaihtoehto. Iloinen uutinen oli myös se, että Biisonimafian mainoksemme näkyvyys maikkarilla, tuotti kaverilleni lahjaksi F1 kanava paketin vaimoltaan. Näinkin voi toimia kampanjamme avulla ja jossain tämä saattaa olla jo hienoinen yllätys varsinkin, kun odottelemme jääkiekon MM-kisojen starttia.

 

Tuotantoamme ohjatessani olemme jalostamassa hyvää ja syvempää yhteistyötä kumppaneidemme kanssa, tämä tarkoittaa lupauksiemme pitämistä entistä tiukemmin. Raaka-aineiden ja tarvikkeiden logistiikka tarpeemme on vähintäänkin yhtä vaativa kuin F1 maailmassa. Kaiken pitää olla juurikin ajallaan oikeassa paikassa, muuten tuotantoprosessiemme minuuttien tarkkuudella seuranta ei toteudu. Kotiutamme huippulaatuiset materiaalimme ympäri maailmaa paikoista, jotka olemme tarkistaneet ja valinneet huolellisesti meidän tuotantoteknologioihimme sekä tuotteisiimme sopiviksi. Tämähän onkin jatkuva prosessi tuote- sekä tuotannonkehityksen kannalta, johon innovatiivinen jengimme antaa kaikkensa.

 

Näin se Suomalaisuus näkyy ja kuuluu muapallomme joka kolkassa, kun kiertelemme Formuloiden kanssa yltäen huippusuorituksiin myös Leppävirralta käsin.

 

Olemme globaalisti mukana kaikessa mitä teemme ja sen toteutamme aina korkealaatuisesti juuri Teitä varten. Kiitoksia tähän saakka ja Keep On Rocking! No Bullshit!

 

Yours, MP

Tuotantojohtaja