Biisonimafia lähettää Dimex -raketin marsiin 2017

Rakentamisen ja ihmisen kestokyky tulee olemaan koetuksella vuonna 2017.  Biisonimafian jätkät kaivavat naftaliinista villeimmät rakennusideat ja järjettömimmät idioottimaisuudet, joiden avulla nähdään kuinka pitkälle tällaisen yhteistyön voi viedä. ”Kyllä se Dimexinkin raja vielä tulee vastaan ennen pitkää. Katotaan vaan,” tuumailee Biisonimafian Kaitsu.

 

Suomalainen työvaatevalmistaja onkin antanut Biisonimafian jätkille varsin pitkästi siimaa ja jälki on ollut sen mukaista. Viime vuoden suurin menestys on ollut Jorkki1. Biisonimafian luoma työmaiden supersäätäjä, jonka tähdittämällä ensimmäisellä sketsillä on jo yli 900 tuhatta näyttökertaa Youtubessa ja Facebookissa. ”Minuusta tuntuu, että ollaan vielä aika seminössöllä tasolla tässä hommassa. Odotan itsekin innolla sitä kohtaa, jossa joudun jo vähän miettimään rajan ylittymistä”, sanoo Dimexin myyntijohtaja Tuire Krogerus.

 

Suomen Youtube –maailmassa poikkeuksellisen pitkään kestänyt yhteistyö on ollut erityislaatuinen kokemus ja matka molemmille osapuolille. Vuonna 2015 alkaneen yhteistyön aikana Dimex on kasvanut raketin lailla ja niin myös Biisonimafian Youtube –kanavat. Biisonimafian iso kanava ylittää pian 200 tuhannen tilaajan maagisen rajapyykin ja pienemmällä vlog – kanavallakin on pian 50 tuhatta tilaajaa. Yhteistyön alkaessa tilaajia oli yhteensä 67 tuhatta.

 

”Dimex antoi meille avaimet ja luottoa, me sitten laitettiin itsemme peliin. Ja tässä sitä ollaan. Nykyisin Dimex on meille enemmän kuin kumppani. Dimex on osa Biisonimafiaa ja meillä on kunnia pukeutua tämän suomalaisien perheyhtiön vaatteisiin”, jatkaa Janne Kaperi.

 

Vuoden vaihtuessa on aika suunnitella tulevaa. Juuri Euroopan kuvausreissulta palannut Biisonimafia on täynnä ideoita ja suunnitelmat Dimexin varalle ovat isoja. Vuoden 2017 aikana yhteistyö laajenee perinteisen TV:n lisäksi tuoteyhteistyöhön, kun somessa hypetetty ensimmäinen Dimexin ja Biisonimafian yhdessä suunnittelema vaate näkee päivänvalon. “Mä olen aika innoissani itse siitä. Se ei ole mitään perinteistä fanikamaa vaan aito ja oikea takki. Mikä on suunniteltu vähän aktiivisemmalle viikarille. Siinä yhdistyy Dimexin tietämys työvaatteista ja Biisonimafian tietämys hengailusta. Ei se nyt hirveän puhin voi mennä.”, toteaa suunnittelussa henkilokohtaisesti mukana ollut Kaitsu.

”Tästä on hyvä jatkaa. 1969 jenkit panivat miehen Kuuhun. Seuraavaksi me tähdätään Dimex -raketilla Marsiin. Saa sitten nähdä mihin ländätään”, sanoo ja naurahtaa Janne Kaperi.

16_04_27_BM0120_Photo_PasiSalminen_Com