A+A / KANSAINVÄLISTÄ TOUHUA

Huomasin juuri, että en ole kirjoitellut blogia lähes vuoteen. Olen ilmeisesti onnistunut lymyämään varjoissa, kun vuoroja on jaettu 🙂

Mutta nyt, lukekaapas tätä!

Olimme neljän hengen voimin (minä, Tuire, Anne ja Petteri) Düsseldorfissa A+A messuilla. Oman osaston laittamista olemme suunnitelleet pitkään, mutta aika ei ole tuntunut oikealta. Viimeisen vuoden aikana on kuitenkin alkanut tulemaan säännöllisesti yhteydenottoja ympäri Eurooppaa ja niinpä päätimme vihdoin kopasta Saksan messua. Halliin numero 5 nousi pieni mutta näyttävä osastomme.

Hieno oli kokemus. Uskomaton määrä työvaatteen tarjoajia ja kymmeniä tuhansia messuvieraita. Saimme keskustella useiden Euroopan maiden työvaatemarkkinoista, mutta tulipa tietoa myös mm. Japanista, Australiasta, Saudi-Arabiasta, Kanadasta ja Brasiliasta. Suomen työvaatemarkkina pärjää hienosti kilpailussa. Voimme ylpeästi ilmoittaa kuuluvamme kehityksen top vitoseen.

Suuri kiitos kaikille osastollamme käyneille! Hienoa, että saimme tavata myös monia suomalaisia tuttuja. Vaikka nyt hieman halutaankin siipiämme kokeilla, niin meidän päämarkkina on ja tulee olemaan Suomi.

Neljä päivää puhua pulputettiin lähes tauotta ja illat nautittiin Düsseldorfin sateisesti ilmasta. Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli ajoittain hysteerisesti naurava porukka matkalla kotiin. Tukka sekaisin ja jalat huutaa hoosiannaa, mutta fiilis on mitä parhain! Nyt tarjouksia tekemään!

terveisin

Riitta

partner – myynti ja logistiikka

riitta.krogerus@dimex.fi

 

A+A, Anne ja Riitta